Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Mar. 2024 9:43

Ali je bilo 3 ksploh ne vem, sem placevala veckrat po 1000, po 600 nekajkrat..
-ma saj sem ti ze enkrat razlagala, vsakic se kaj drugega pokvari, sam motor je res bolje delal, odkar je bil tam, zdaj se pa elektrika oz druge stvari kvarijo..

- dejansko ce bi novega kupovsla oz s tem mislim rabljenega je pa to spet en ogromen strosek pa se potem ne ves, ali je tudi tisti pokvarjwn al ne, vzeli bi pa vedno enga druzinskega za otroka okol vozit, ne kaksnega majhenga...
- placala sem 2 servisa naj ga pogledajo, pred nakupom, vsakic so rekli d aje vse dobro, da ni napak in pol sem to dobila..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Mar. 2024 10:31

- je mali včeraj 1. zelo razločno rekel mama
- do zdaj, je ko je želel pozornost ali hrano.. ali piskal - cvilil ali kričal 'a', zdaj po novem skoraj cel budni del dneva, ko mu kaj ni prav kriči 'meme' ali 'mama'

- gremo konec tedna na ogled še 3. stanovanja, ta je pa bolj v/pri Lj, mojemu je pa zdaj po 1 strani žal, da nismo kje na deželi dobili, menda ni objavljeno nič kj bolj primernega drugje. Ta drugi ogled je bil bolj v enem manjšem kraju, ampak je bilo kletno stanovanje ..in nam to dejstvo ni všeč, da si pod zemljo, razen tga je bilo dokaj super stanovanje znotraj in okolica tudi fajn.
- bom verjetno mogla vzet od staršev avto in mu še vinjeto kupit, ker moj je na popravilu, moj bo pa s svojim avtom ostal vLj in se bom zato js mogla peljat z malim posebej oz. greva z 2mi avti
- bo mel konec tedna mali 2. fizioterapijo in prav tako bo imel 6 mesecev konec tedna

- sem včeraj prvič po porodu delala vaje za trebušne mišice, ki niso postpatrum, sem imela cilj z njimi začeti 6 m po, me zdaj boli čist zgornji del trebušnih

- ne mislim nič kaj posebi praznovati pol leta, vem, da ena kolegica je poslala sliko, ko je tamlajši hčerki naredila torto, polovico kroga za 6m. Samo njeje j že tako ali tako hobi peka in torte.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Mar. 2024 12:19

- malo mi ni lih všeč, ker mali ima še vedno oz še veliko bolj izrazito eno očeno režo bolj zaprto... na uni strani, kjer je imel buško ob porodu. Če bo samo vizuano in ni kakšnih drugih poškodb možganov, je še ok. Tudi naša nevrologinja, je rekla, da ima sama eno očesno režo bolj zaprto.

- je bil takoj po rojstvu do vsaj enega 4 meseca ali vsaj 3. skos bolj suh dojenček, zdej ga gledam na slikah in v živo (slike še dojenčku malo dodajo, ne samo odraslim) in je pa že čisto nekaj srednjega ali pa še malo bolj rejen kot nekaj srednjega, pa je samo dojen do zdaj, ene 5 dni mu začenjam dajati gosto hrano do zdaj.

- bi me kar skrbelo, da gre kaj pri porodu narobe ali da ostanejo kakšne obporodne poškodbe za stalno pri naslednjem otroku.

- kako je grozno pomislit, da ta cerebralna paraliza, ki jo imajo nekateri, je v bisvu samo od porodnih poškodb, ne gentska? Moj pravi, da če jim zmanjka kisika, tapvo gre na gibalni del kakšne poškodbe, če kisika še več časa ni, gre že na kognitivne sposobnosti.

- sem delno tudi iz tega razloga oz strahu vzela epiduralno, sicer sem jo čisto na koncu vzela, so mi rekli, da je zadnji čas, če jo želim vzet, naj jo zdaj, kasneje je ne bom več mogla, da niti ne vejo, če bo res prijela tako bolj pozno, da če bi šlo kaj narobe, ga lahko hitreje izrežejo ven, če imaš že kanalček za anestezijo narejen. Ziher je ziher.

- ma neki sem mimogrede brala po fbju, kako eni praznujejo na veliko otrokov 1. rojstni dan. Sem najprej i rekla, da mi je to neprijetno bolj, da bom povabila samo moje in njegove starše, ma zdaj ko vidim te torte in dojenček zraven na slikah, mi pa deluje kjut, bi naredila to in imela tako sliko.
- od kolegice hčerka je že sedela pri točno 6 mesecih zraven torte za 6m, moj niti približno, je tak neroden cmok, mu je rekla zdravnica v razvojni, ko je imel par dni manj kot 5 mesecev, da zgleda velik za 8m.
- se še vedno doji čez dan na 1 uro in je veliko težje, manj brezskrbno kam iti, kot pri tistih, ki se na 3 ure ali so še dlje brez hrane

- sem danes 1. po dolgem času ga dojila samo 1x ponoči, prejšnje dni pa skos po 4x ali včasih 3x.

- razmišljam o stvareh v preteklosti, še vedno mi ne da miru v glavi ta bivši. Intudi nobenega stika nimam z njim in nič ne vem o njem.
- razmišljam, da bi začela nazaj hoditi na psihoterapijo, mogoče po koncu porodniške, ali takrat, ko bi lahko.

- familja, kamor bi mogli it na ogled stanovanja zbolela in smo prestavili

- poštekala te modele Ergobaby nosilk, v bistvu tanajdražji model je isti kot moj, samo da ma še vstavek za novorojenčka zraven, se pravi imam isti model, vstavka za novorojenčka ne rabim, ker ima moj že preko 8 kg.


- oo, ena iz moje skupine je že ponovno noseča, ne vem, kako bo pri meni, nimam zaenkrat še niti menstruacije, pa ena od parih mojih prijateljic ni imela menstruacije zaradi dojenja še 1 leto in 7 mesecev po porodu, bomo vidli, kdaj kej dobim..

- sem zdaj že toliko časa na abstinenci, skoraj več oz blizu časovno obdobju, kolikor sem bila od poroda pa do 1. seksa po. Moji starši so skos doma, 1x sta v trgovino šla oba, odkar smo tukaj pri njih. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Mar. 2024 11:09

- je grozno stroškov s tem avtom, v zadnjem mesecu sem mogla zanj plačat 720 eur, nov alternator sem spet plačala skupaj s popravilom za 520 eur, čeprav je bil menjan in kupljenn nov za 570 eur zadnje poletje/ 9 mesecev nazaj, pri drugem mehaniku, nekem v Lj, kamor je tudi moj hodil, zdaj so mi starši rekli, da so mi verjetno tam dali kakšnega slabega/ starega

- zdaj si pa bom spravljala račune, si drugače nisem vseh do zdaj
- niti ne štejem koliko sem plačalla za popravila v zadnjih 11 meecih odkar sem ga kupila ampak ocenjujem na približno 3500 eur plus 1000 za zavarovanje, vinjeto in te letne obveznoti, registracijo, ali malo čez 1000 e, s tem da sem imela pri zavarovanju za 500 eur popusta

- da drugače je zdaj več dela, odkar morem otroku pripravljat gosto hrano, ene dni sem mu juhico, potem sem bila fuck it, za une par žličk, ki jih poje, se ne bom matrala, bom samo fuknila 2 vrsti zelenjave soparit in tisto zmečkala, ker je ful bolj hitro. Pa držim ga v naročju, ker še ne sedi in je naporno preko 8 kgega držat v eni roki, v drugi mu dajat žličko, pa večino časa niti ust noče odpret ali pa z roko vrže vse dol iz žličke in potem je po vsakem hranjenju treba ga še preoblečt in cunje prat in njemu prat roke in obraz...

- da še zdaj po tem ne vem, a bo avto delal ali se bo spet pokvaril, nekje sredi aprila kolikor vem, morem naredit novo registracijo, zavarovanje in vinjeto kupit
- jaz se pa trudim šparat in je kot, da bi ti avto v fris rekel fuck you, ti bom vse to preprečil oz otežil
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Mar. 2024 22:53

* Ne vem, težko komentiram vse te zaplete hayley z avtom.
* Upaj, da so te prvič res "nategnili" z alternatorjem, ker če se je nov kar "skuril"... težko to komentiram :roll:
* Zdaj bi morda bil čas, da avto spraviš od sebe, prodaš, v kolikor se ga hočeš znebit
* Itak pa boš vztrajala na tem avtu, tak da - Srečno. Upam, da novih zapletov več ne bo.

* Jaz se kar dobro počutim, čutim to pomlad.
* Sem vse naredil kar sem si zadal za danes :mrgreen:
* No postelje ta teden nisem preoblekel, ampak tega si nisem zadal

* Se vračam k (uradni) medicini, pojma nimam kaj bo in kako dolgo bo še trajala te poškodba, ampak sedaj me obravnavajo samo še uradne veje. Sem hvaležen, da bom relativno hitro dobil obravnave, da nenazadnje mi je en doktor, ki je bil precej nepomemben del te zgodbe, zelo dobro sugeriral, da sem še mlad in katere vse preiskave rabim <3
* Sploh se ne upam sedaj po dveh mesecih zapleta izreči ali sem kaj bolje.
* Ali sem bolje samo zaradi tega, ker sedaj vem, da ni tista diagnoza, ki mi jo je sprva "sugeriral" alternativec.
* Dejansko ne rabim fotra tuki, da bi mi karkoli pomagal, pač sem čist operabilen, tak da če ne drugo sem iz psihološkega stališča bolje. :)
* Tako mi bo od alternativcev ostal samo še homeopat, za katerega pa prav tako že nekaj časa vidim, kako in katere psihološke fore uporablja oz. si pomaga (tudi) z njimi. Zaenkrat (si) ga še pustim. Trenutno sem itak na (homemopatski) pavzi (v skladu z dogovorom, kakor pač že delava) in mi nič ne manjka :)

* Glih sem danes "meditiral" v "polspanju", da kot kaže sem psihološko precej bolje, da morda pa to pomlad bi se mi lahko zgodila ljubezen (čeprav baje astrološko ne bi bilo OK - bojda, sem neki bral :twisted: ) :oops: :cool:

* Pa upam oz. res si želim, da se ta zdravniška stavka konča. Name zaenkrat ne vpliva tako slabo in kot kaže bom vse dobil pravi čas oz. še prej morda kakor bi, če ne bi bilo stavke. Verjamem pa, da mnogi sedaj zaradi te stavke niso OK in res bi bilo dobro, da se zdravstvo postavi nazaj na noge.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Mar. 2024 23:06

- sem že v zasebno pisala, da ga ne nameravava prodati, ker ne želiva nobenega tako nategniti, kot so drugi nas. Pa nakup novega bi bil spet zelo drag, niamm toliko denarja oz. kar imam ne želim zapravljati.

- sem si pa tud že rekla, da če se spet kaj pokvari, ne bom več popravljala, naj me on vozi okrog ali bom rabila njegov ali avto staršev ali javi prevoz. Bomo vidli, zdaj kje bomo stanovanje vzeli...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Mar. 2024 13:24

hayley napisal/-a:-
- Pa držim ga v naročju, ker še ne sedi in je naporno preko 8 kgega držat v eni roki, v drugi mu dajat žličko, pa večino časa niti ust noče odpret ali pa z roko vrže vse dol iz žličke in potem je po vsakem hranjenju treba ga še preoblečt in cunje prat in njemu prat roke in obraz...


ostalo nimam nasveta, ampak jaz sem to rešila tako, da sem iz svojih nog naredila "stolček" - en gleženj pod nasprotno stegno, en gleženj na nasprotno koleno. otroka boljše vidiš ker je obrnjen skoraj nasproti tebi, pa 2 roke maš fraj za si pomagat :)
je pa ful lazje ko gredo lahko samostojno v stol :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Mar. 2024 14:25

Moj bi se zvrnil levo ali desno, ce ga ne bi drzala, alpa naprej. Bi pa v stolu po moje lahko krajsi cas sedel,ce je malo zavarovan in da se lahko nekam naslanja, tudi ce ne samostojni sedi. Samo stol moremo nabavit, morem v naslednjih dneh kaj kupit oz pogledat, kaj bi vzeli.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3414
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Mar. 2024 7:44

Priznam da:

- jaz sem svojo tamalo imela v gugalniku, jaz obe roki prosti in sem jo v miru lahko hranila.

- mi gre na živce nihanje razpoloženja. Če nekaj ni ok, povej, ne pa slabe volje na druge stresat :mad: :< :rolleyes:

- se veselim začetka vrtičkanja in urejanja zunanje površine z rožicami :ja: Po več letih, mi bi končno uspelo!

- sem vesela, da se je stanje relativno hitro izboljšalo in je kašelj že skoraj izginil
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Mar. 2024 9:33

- Mi drgač nimamo gugalnika.

- Ampak ja, zdaj ko sem mu delala spet samo soparjeno zelenjavo in je bolj gosto, je malenkost lažje, ko je imel juhice ali bolj tekoče pirejčke iz zelo gostih juhic so hitro škropile na vse strani, se polivale in je bilo težje.
- in dokler poje samo par žličk se niti ne bom trudila delati kaj bolj zahtevnega od soparjene zelenjave, no, 30 g sem včeraj stehtala celo, da je pojedel.

- imam slikanje zob ta teden v Lj, moj pa takrat dela, imam malo več kot uro vožnje v eno stran, ker ne pustijo, da bi se šla slikat v svojem kraju, zgleda, da bom mogla malega s sabo vzet in tam ga nekomu dat, da ga malo pazi, dokler mene slikajo

- je težko ta stanovanja iskat za najem, midva pa še imava bolj majhen budžet za stanovanje, ker želiva raje malo prišparat več..
- 1 izmed dejavnikov je tudi, da je težko dobit stanovanje s parkiriščem za 2 avta, kar midva rabiva
- mi je bil 3. ogled še nekako najbliižje od vseh, sicer tudi 1. je ok stanovanje, ma mi je okolica malo manj všeč, pa družina, ki oddaja za moje pojme nekam zelo ekstrovertirana in sem kr nek pritisk čutila oz ne tako sproščeno, kot če si nekje sam v bloku.. tukaj se je familja - najemniki nekaj nad plesnijo pritoževalal, ampak je nekaj mnenj, da naj bi bili oni krivi, ker so premalo zračili, da je sicer ok, ker v nižjih nadstropjih pod njimi plesni ni, kjer bi bila drugače večja verjetnost, v kleti, kjer so pisarne, tudi ne... Pa še bolj ugodno je to 3. od prvega.

- malemu 1. danes oblekal hlače št80/ 1 leto in so mu čisto prav, zdaj je že 74 premajhno za kupovat in bo imel bolj 80 očitno.
- lol se je žena od lastnika na prejšnjem ogledu čudila, če tako velikega še vedno dojim :lach: , ma ima komaj 6 mesecev. Je pa res, da ko sem na hitro vidla 11, skoraj 12 mesečno dojenčico od najemenikov, se mi je zdela manjša od mojega.

- malemu zadnje dni pospeseno rastejo zobje. Danes prvic dopoldan zatikala nekaj na spodnji dlesni. Nisem prepricana ali obe enki cutim ali samo spodaj levo. Prvic se je danes 6 x zbudil, ponoci in 6x dojil ponoci, na pol ure in na eno uro zacetek noci, prej nikoli toliko in vec ur dopoldan joce in tarna.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Mar. 2024 15:55

- me zdaj res firbec, kaj je s temi zobmi, kdaj bodo zrasli, kje? Ne vem kje mu sploh rasejo, zgleda kot da povsod.
- sem mu včeraj 1. namazala gengigel

- sem res sita da ga dvigujem po 4x ali 5x na noč ven iz njegove posteljice, tako da je danes 1. večj del noči spal v moji
- sem jaz že zaspala očitno pred njim včeraj, je moja mama menda šla pogledat, kaj tako ropota v moji sobi in sem jaz spala in on zraven mene brcal z nogami v zid, da e je skoraj cela hiša tresla, ampak hej, sem spala v kosu od 21:30 do 1, po dolgem času toliko časa v kosu, poebej v včernih urah...
- moj pa zdaj dela te dni, ga ni doma

- mojemu ni bilo všeč, da bi otroka s sbo vozila v ZD dom na slikanje zob, sem zato prestavila in še dobro, da mi v takem dežju in neurju se ni bilo treba voziti v Lj

- da razmišljam veliko o bivšem, če sem se prav odločila, zakaj se je zgodilo vse, kar se je zgodilo..

- tudi razmišljjam, da bi po porodniški šla še za par mesecev na psihoterapijo

- bi bilo že res fajn imeti malo nazaj svoje stanovanje in svojo kuhinjo

- ful je težko dobiti stanovanje za najemnino, fuuul težje, kot samo za sobo najemati kot študent ali samski mlad zaposlen
- še na 2 občini bom poslala za vrtce za vsak slučaj, če doimo kaj tam, ker ne vemo še kje
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Mar. 2024 11:15

- bi šla po 2h letih spet kam potovatt ali na kak izlet kam v tujino, nisem začela te teme še z njim, imam pa filing, da on ne bi šel in bi raje šparal.
- lansko leto sem bila samo kakšne 3 dni na morju v začetku 9. meseca nosečnosti, medtem, ko on bil 14 dni v Hamburgu, ko sem sama ravno začela novo službo in nisem mogla it zraven :rolleyes:

- drgač pa grozni časi z vsemi vojnami, mogoče so bile vedno kjerkoli po svetu vojne, samo novic nisem toliko spremljala ali novic sploh ni bilo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2447
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 02. Apr. 2024 10:59

- da so ljudje smeti, ne glede na to, kje na svetu si.
- da lahko forumasi veste, kdaj moram za sluzbo racune za racunovodstvo skupaj dajat, ker sem takrat statisticno precej vec na forumu :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Apr. 2024 14:01

- mi je neprijetno ob dejstvu, da bom mogla nazaj v službo in da mi je vedno manj časa ostalo doma
- in ja, žalostno, da če si še enkrat noseč, imaš še enkrat porodniško, ma se ne moreš več ukvarjati s svojim prvim otrokom, ker se moreš z naslednjim
- mali ne mara posebno goste hrane oz najbrž bolj ne. Večinoma sploh ust noče odpret, je pa pojedel zadnje 3 dni še manj, kot prvi teden uvajanja ali prvih 10 dni.
- deluje pa najbolj okrepčan od vseh svojih mesecih življenja do zdaj, tako da mleka je očitno dovolj. Doji se veliko, 14x do 16 x na dan. Zdaj, ko je še ene 4x ponoči, nekoč, mesece nazaj, sploh ni jedel ponoči, pride število skupnih podojev kar še večje kot kadarkoli do zdaj.
- prideš pa nekako izmučen ali utrujen od tega dojenja, tudi če tisti čas nič ne delaš ali samo ležiš, je kot, da ti jemlje energijo in kalorije...

- še vedno gledamo za stanovanja
- bi bili pripravljeni vzeti tisto mansardno, ma zdja pa lastnik ne odgovori nič nazaj

- moja mama nas je najbrž že sita tukaj
- sem pa vesela, da imam otroka zdaj in da ga nimam 1. kdaj še pozneje v življenju, kot zdaj. Rabiš energijo za se z njim ukvarjat in zanj skrbet, ki je lahko pol, ko si starejši, nimaš več toliko, mogoče če imaš kakšno mirno punčko/ dojenčico, da je manj dela.. ma pri mojem zdajšnjem definitivno rabiš veliko energije, da ga dohitevaš
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Apr. 2024 9:22

- vsaj ena dobra stvar, da sem dobila letos preko 600e povrnjene dohodnine. Nikoli prej tolk, 1x 80e, enkrat bila ravno na nuli, enkrat nekje vmes med 0 in 80e dobila nazaj. Sem toliko manj delala in zaslužila lansko leto, da so mi napačno predvideli letni zaslužek.

- groza, moj bi zdaj vzel neko stanovanje, ki mi totalno ni všeč, ful staro in veliko. Samo naj poskuša kakšno kramo mi noter nosit, ker bi imel veliko, da lahko več krame nosi...
- tista mansarda je bila pa najcenejša od vseh, kar smo jih gledali in tudi najlepša ali med najlepšimi, kar sem jih na netu videla, se pa lastnik ne oglasi, pa hladilnik bi se moglo nov nabavit, ker ga prejšnji najemnik bo odnesel s sabo, pa zdaj mogoče lastniku ni všeč, da moj od njega zahteva, da bi mogel nov hladilnik nabavit, jaz, kar se mene tiče bi lahko sama kupila hladilnik, sam očitno ne, ker ne bomo dobili unga stanovanja...
- tudi lokacija tistega velikega in starega mi ni všeč, ker ni v Lj, je pa očitno vrtec v bližini zainteresiran, da nam nekako prihrani mesto ali nekaj, ko smo rekli, da še iščemo stanovanje... to je eden od dveh vrtcev, kamor sem še ravno 31.3., zadnji dan prijave odposlla prijavo.

- sam kaj, ker po teh drugih regijah pa ni nobene olajšave, MOL bi nam najbrž okrog 100 eur subvencije dal za nižjo ceno vrtca


- po dooolgem času delala včeraj malo baletnih vaj, ogrevanja ob drogu(kljuka vrat na balkon pri meni)... se mi zdi, da po eni strani ful časa nisem plesala, vsaj ene 6 let, kar sem bila na zadnje na treningu baleta, po drugi strani imam ene 14 kg manj, kot, ko sem na zadnje hodila na baletne treninge in iz tega vidika ful lažje kontroliram noge in gibe nog, ful let že zdaj vsakodnevno ali nekajkrat tedensko delam pilates in jogo in mi pa iz tega vidika še malo pomaga pri kontroli telesa mislim da, tudi pri baletu..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]