Sem štajerka in zaradi te ljubezni sem se preselila na gorenjsko. Najina zvezi je bila top .. Res mi je bilo lepo, kljub temu, da je bil on kar pretirano ljubosumen in da je bila v najini zvezi mogoče celo to edina težava.
U glavnem skupi sva bila eno leto, preselila sem se k njemu našla službo, spremenila naslov, zdravnika in u glavnem zaživela nekako svoje življenje.
Zadnje 14dni najine zveze je bilo očitno med nama veliko napetosti. Med drugim sem bila tudi jaz saj sm delala v službi res ogromno in bila izčrpana poleg tega pa me je čakala nova pogodba za katero nisem vedla al jo naj podpišem al pač ne.
U glanem odnos se je spremil. In tisti dan ko bi morala podpisat pogodbo sm mu rekla da čutim da neki ne štima in mi nj pove al podpišem pa greva naprej kot sva bila ali pa ne podpišem in se preselim nazaj domov in končava. In on meni .. da ima slabo vest, da rabi cas zase in da je bil z drugo ter da ne more bit z mano. Konc sveta zame!
Cez en teden izvem da je u razmerju z njo!
Cez mesec pa pol oz skoraj dva meseca mi piše oz kliče in mi pove da iskreno ni razmišljal kako sem se počutila in da je čez čas že ugotovil da mu je žal in da je nardil napako in da si nadvse želi, da bi jo lahko popravu.
Nikoli nisem rekla ene slabe besede proti njemu in nikoli ne bom, kljub temu da me je takole izigral. Zaj se dobiva tako 1x do 2x na mesec in ko sva skupi nama je res lepo .. Rada ga imam se vedno .. in ker imam sedaj sluzbo sma se nekako odgovorila da bova do konc moje pogodbe bila tako kot sva in bova potem vidla kako...
Ampak ...
Ja rada ga imam iskreno iz srca, vidla sm se z njim in na nek nacin se se danes .. ampak .. nekje v meni pa nisem prepricana, da bom lahka šla skoz to prevaro!! Poleg tega sm spoznala zelo vredu fanta s katerim sma na liniji vsaki dan in ki me ze zjutri nasmeji iskreno iz srca ..
Ne morem se odociti kako in kaj ... zere me to ker nisem tip cloveka, ki bi rada sprejemala neke odlocitve ker nikoli nocem, da mi je za kakrsno koli odlocitev zal ...

Kaj storiti????