Hipergamija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka

Hipergamija

Neprebrana objava Napisal/-a Royštilj »

Hipergamija. Ne bom nič pisal, bi pa prosil za komentar. Baje imate tukaj neke antropologe, pa bi mi mogoče znali zadevo pojasnit (malo sočen prispevek, ampak saj ste vsi 18+, kajne?):

Slika
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Hipergamija

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Jao, ne spet ti :tot:

Aja, sicer pa res ne vem kaj hočeš dokazat - ne odkrivaš nobene tople vode - ljudje imajo raje privlačnejše ljudi (moške, ženske). Isti štos kot, da bi se jaz čudila zakaj mi na profil neke neurejene debeluške noben tip ne odpiše, na profilu s sliko top bejbe pa se vsi slinijo. ding ding :roll:
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka

Ananhas napisal/-a:Jao, ne spet ti :tot:

Aja, sicer pa res ne vem kaj hočeš dokazat - ne odkrivaš nobene tople vode - ljudje imajo raje privlačnejše ljudi (moške, ženske). Isti štos kot, da bi se jaz čudila zakaj mi na profil neke neurejene debeluške noben tip ne odpiše, na profilu s sliko top bejbe pa se vsi slinijo. ding ding :roll:

:ja:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Ja. Torej?

Slika

Se stotic: nobena zenska ti ne dolguje nicesar.

trololol.. a bo spet cistka na forumu? ze tako ni nic zadnje dni..
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka

saarijarvi napisal/-a:Ja. Torej?

Slika

Se stotic: nobena zenska ti ne dolguje nicesar.

trololol.. a bo spet cistka na forumu? ze tako ni nic zadnje dni..

res je, sicer me pa moti predvsem tista "dualnost", ekstremna razlika in laž. se mi je že parkat zgodilo, da sem šel na zmenek, kjer sem deklini takoj naokoli povedal, da mi je ženska promiskuiteta zelo repulzivna in da takšne ženske ne vidim, kot resno kandidatko. Seveda sem hitro prejel klasičen odgovor, da pač "ona ni taka" (ni sicer bil tisti tipični "jaz pa nisem taka", ki ga slišiš od dekline v diskaču, nato jo pa čez pol ure biješ) in je nekako dajala vtis selektivne in konservativne punce.

Nekaj mi je bilo sumljivo in zato sem žensko preveril pri lokalnem kasanovi. Modela pokličem in ga vprašam, če mu je to ime kaj znano, nato mi odgovori: "Haha, s to žensko sem imel enega boljših grupnih seksov, fuka ko nora, dela vse. Na tvojmu mestu je ne bi ravno na zmenek vleku. "

ne moreš bit za nekoga vampir za spermo in vrečka za praznenje, meni pa glumiti princesko :lach:

EDIT: neki deklini sem dal za prebrat zgornji tekst in je dejala, da jo je bilo sram brati.
Zadnjič spremenil Royštilj, dne 15. Nov. 2015 10:36, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

wau, najboljše, da greš eno nuno v samostan iskat,da ne bo oporečna. Me zanima koliko je pa v tebi svetnika, da lahko tako vrednotiš ostale. Po moje je že neki na tebi takšega,da očitno palijo nate samo take z več kilometrine, bolj selektivnih pa ne pritegneš, tako da ne išči krivca samo v okolici.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne vem no, ti si mi tko hecen tip. :D Sam si promiskuiteten, cilj ti je nabiranje čim višje cifre, tvoj odnos in izražanje v zvezi z ženskami je katastrofa, želiš si pa dobit neko načelno nedolžno dekle. Zakaj bi ena taka z močnimi načeli bila z nekom kot si ti? Kot poznam take punce, so zelo selektivne kar se tiče tipov in iščejo nekoga s podobnimi načeli. Za take kot si ti samo z očmi zavijejo. Ok, razumem recimo tipe kot je slovenc79, da išče tako punco in ji isto lahko ponudi tudi nazaj. Ti si pa daleč od tega, zakaj torej dvojna merila?

Sicer ne vem za kakšnega se predstavljaš na zmenkih, ampak če si tak kot te je blo možno spoznat na tem forumu, se ne čudim, da privlačiš samo neke drolje.

In kaj je pravzaprav narobe z žensko, ki uživa v seksu, brez nekih globjih čustev - a te potem preveč na vas moške spominja? :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Royštilj napisal/-a:ne moreš bit za nekoga vampir za spermo in vrečka za praznenje, meni pa glumiti princesko :lach:

Ja, lahko. :ja: Ker je to popolnoma njena stvar in (oh, pa dajmo se enkrat) ti ni dolzna razlagat kaj, kako in s kom pocne.

Nekaj mi je bilo sumljivo in zato sem žensko preveril pri lokalnem kasanovi. Modela pokličem in ga vprašam, če mu je to ime kaj znano, nato mi odgovori: "Haha, s to žensko sem imel enega boljših grupnih seksov, fuka ko nora, dela vse. Na tvojmu mestu je ne bi ravno na zmenek vleku. "

lol, daj malo manj filmov glej. pa nauci se biti vsaj legit trol.
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka

saarijarvi napisal/-a:
Royštilj napisal/-a:ne moreš bit za nekoga vampir za spermo in vrečka za praznenje, meni pa glumiti princesko :lach:

Ja, lahko. :ja:

....

Slika
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Stoj, obrni se in poglej v popolnoma drugo smer...tako razmišljanje te ne bo daleč pripeljalo...samo po glavi se boš tolkel za brezveze.

Ena najbolj žalostnih stvari že od nekdaj je, da se ženske ne morejo preprosto fukati kakor si želijo, kdaj si želijo, s kom si želijo...vedno je nekje nevarnost neke posledice. Zelo redko katera si želi, da bi izpadla "drolja, kurba, radodajka...". Zato to stran sebe pokažejo samo tistim moškim, za katere imajo občutek, da jim lahko zaupajo to stran sebe.

Seveda bojo vse dale prednost dominantnemu alfa samcu...tudi, če jim odprto pove, da se bo šlo samo za sex...ene si želijo preprosto samo dobrega sexa, druge pa mislijo, da mu bojo tako všeč, da bo potem izbral samo njih. Kako že gre tisto: "Vsaka ženska si želi "bad boya", ki bo dober samo do nje".

Če si boš izbral za resno punco, neizkušeno žensko...jo bojo slej, kot prej začele zanimati nove stvari...stvari, ki jih ji ti ne moreš nuditi. Po drugi strani pa bo izkušena ženska točno vedela zakaj je s tabo, jo boš zanimal samo ti.

Vedno, ko boš prišel do te situacije, ko boš videl po njeni govorici telesa, da si te želi...ampak se v besedah "dela princesko", se zadržuje...moraš vedeti, da si ti naredil nekje neko napako zaradi katere ti ne zaupa popolnoma...in potem je brezveze karkoli nadaljevati, ker se ti ne bo popolnoma prepustila v sexu dokler ne bo našla tega zaupanja.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a capo di banda »

Slika

keep going Pjeb keep going :D
Slika
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka

Pjeb napisal/-a:Stoj, obrni se in poglej v popolnoma drugo smer...tako razmišljanje te ne bo daleč pripeljalo...samo po glavi se boš tolkel za brezveze.

Vsak po svoje.

Ena najbolj žalostnih stvari že od nekdaj je, da se ženske ne morejo preprosto fukati kakor si želijo, kdaj si želijo, s kom si želijo...vedno je nekje nevarnost neke posledice.

kar je pa po moje tudi prav, saj se le tako lahko sistem do neke mere regulira (družbeni konstrukti, vera). Če bi bilo vse po volji ženske, bi ona imela super atraktivne tipe za seksat, fanta pa izključno zato, da jo finančno in materialno vzdržuje ter ščiti, kar se pa v bistvu v veliki meri dogaja že od pamtiveka.

Če si boš izbral za resno punco, neizkušeno žensko...jo bojo slej, kot prej začele zanimati nove stvari...stvari, ki jih ji ti ne moreš nuditi. Po drugi strani pa bo izkušena ženska točno vedela zakaj je s tabo, jo boš zanimal samo ti.

"Izkušena" ženska bo stvari prej ali slej začela pogrešat. Nekaj časa nazaj sem čital raziskavo, ki je pokazala jasno korelacijo med številom seksualnih partnerjev in trajnostjo zveze, kjer so zveze v kateri je udejstvovala ženska z več seksualnimi partnerji, bistveno prej propadle. Očitno ima osnovni moški instikt ala. "promiskuitetna ženska -> not good" dosti smisla in stvari niso take kot so, samo zaradi lepšega.

Vedno, ko boš prišel do te situacije, ko boš videl po njeni govorici telesa, da si te želi...ampak se v besedah "dela princesko", se zadržuje...moraš vedeti, da si ti naredil nekje neko napako zaradi katere ti ne zaupa popolnoma...in potem je brezveze karkoli nadaljevati, ker se ti ne bo popolnoma prepustila v sexu dokler ne bo našla tega zaupanja.
[/quote][/quote]

Pa saj načeloma vidiš v prvih nekaj sekundah, po očeh in telesni govorici koliko kruha se da naredit iz te moke. Nisem toliko atraktiven tip, da bi jo lahko odnesel z "a greva ven?" ali pa "hočeš sexat" - kar sicer prakticirajo moji prijatelji, ki so tipa maneken - ampak dajem ženski občutek, da nimam predsodkov. Tako iz "jaz pa nisem taka" prideva na fafanje kurca za vogalom, ko pa 1x prideva v taksi, je pa stvar jasna. Za tiste bolj zategnjene so pa navadno 2-3 srečanja ob ljubljanici dovolj, da se spraviva v stanovanje in dotolčeva zadevo, ni pa zmeraj za ziher. Na splošno pa na polno lažem, da pridobivam točke na področju družbenega statusa in denarja, to bistveno pomaga. V redkih primerih se je pa zgodilo, da me je ženska pred vsemi prijateljicami odvekla domov - to se mi mora zelo usrat, ker si v takem primeru všeč vsej njenim kolegicam in se v bistvu pred njimi pohvali s kom gre sexat.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Še vedno nisi odgovoril v čem si ti drugačen od teh žensk? Pa ne mi začet nabijat o tem, da taki tipi ste carji, ženske pa kur*e.

In kaj lahko ti ponudiš dobri ženski?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Pjeb napisal/-a: Zato to stran sebe pokažejo samo tistim moškim, za katere imajo občutek, da jim lahko zaupajo to stran sebe.

this..

pa lažje se je popolnoma prepustiti moškim, ki ne obsojajo ženske seksualnosti. Takšni dobijo od ženske vse - tudi dodatne predloge in ideje. Fantje kot tale, ki je odprl temo, pa načeloma lajdre, ki se pretvarjajo da nimajo izkušenj.

V vsakem primeru je njegova izguba. Če nič drugega bi dobil dober seks, če ne bi že vnaprej obsojal izkušenj. Si pa še mlad in se imaš še veliko za naučiti. :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Naj uganem, si en izmed tistih ki neprestano uporabljajo besedo Friendzone :D.

Nikoli nisem razumel kako lahko nekdo, ki si reče: aha, sem prijazen do nje, ji pomagam...torej bi moral nekaj dobiti v zameno. Kako se lahko potem okličeš za prijaznega človeka, če ima tvoja prijaznost kao ceno.

Obenem, človek, 21. stoletje je, ženske imajo enako vlogo v družbi, delajo, so izobražene in so si po stoletjih spolnega zatiranja končno izborile enako moč v spolnosti.
In če ženska spozna njej hudega tipa, s katerim se hoče požgati še isti večer...ne vem v čem je problem. Če si to ti, še boljše :D.

In izpostavil si dejansko najslabši primer, internet dating. Kraj, kjer itak vse bazira na vizualnosti (primer: Tinder). Nikoli nisem naletel na post, kjer bi en izmed teh "raziskovalcev", pisal o temu da je šel dejansko na teren in preizkušal svojo teorijo.
Seveda bo pa res lep moški dobil 10x več sporočil od žensk kot nek A.J....ker realno, so res lepi moški bolj redki kot lepe ženske.
In ker je lepih žensk toliko več kot moških, ima lahko nek vizualno povprečen tip, ki je pač kul...res lepotico, kar je spet plus za nas :D.

Dejstvo je, da če greš ven v realni svet, in se pogovarjaš z ženskami, si zabaven, v easy, in flirtaš...boš doživel uspeh, če te pač katera zavrne, ali ne pokaže interesa, greš pač naprej.
Bedarija je pričakovati totalen uspeh, its a numbers game...več kot greš ven, več oseb kot srečaš, več uspeha imaš.

In spet, veš kako je vizualno manj privlačnim ženskam težje kot manj privlačnim moškim. Moški gre na fitness, se nabilda, kupi starega BMWja, pa bo lahko tisti slovenski arhetip, kjer en tip hodi z 10 let mlajšo srednješolko :D.
Ali pa pač postane uspešen, je extremno zabaven...mi se lahko vlečemo na milijon načinov ven. Ženske se težje, tako da...vsak spol ima hendikepe.

Da razbijem spet ta mit alfa samca...to da je nekdo lep in uspešen, še ne pomeni da je alfa :D.
Alfa moški je vodja, in da nekaj nazaj v svet. In spet tisti miti, če je nekdo prijazen do žensk, pokaže interes, da so to neke slabšalne Beta fore...ne :D.
Lahko si prijazen, vljuden, gentlemanski do žensk...ampak iskreno, če pa nazaj dobiš nespoštovanje, ali nekaj kar ti ne sprejemaš...greš pač stran :D.

Ena izmed stvari, ki jih ženske prezirajo je butthurt obnašanje, če moški po temu ko ne dobi nečesa kar pričakuje, ali hoče...da se obnaša užaljeno, ali celo agresivno. To je konec, to si se spravil v položaj 7 letnika ki se meče po postelji.

Največ kar lahko kot moški delaš, je to da delaš svoje stvari, greš kamor hočeš iti, in delaš na temu kar te v tvojih očeh dela izpopolnjenega človeka.
Moraš biti avtentičen, in potem privlačiš ljudi ki si jim zanimiv.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori