Moram malo potarnat o tašči
z zaročencem živiva skupaj 3 leta, v tuji državi. tašča me že od začetka ni marala, ampak komaj pred kratkim sem zvedla da boleha za shizofrenijo. nevem če je to razlog za njeno obnašanje...sina kliče tudi do 6-krat na dan, če je v službi in ji ne more dvignit je že celi joj...potem pa se pritožuje da ima velik račun za elektriko. vsaki dan sprašuje kdaj prideva na obisk, čeprav sva od slovenske meje oddaljena cca 50 km. njej na ljubo jo obiščeva enkrat na teden, ker ji je pač njeni sin ugodil. stalno kritizira OBA, če ji ni všeč kako sva oblečeniva, potem zaćne, da nisva stuširaniva
, da ne skrbiva za sebe.Po njenem imava stalno umazano stanovanje, čeprav lahko čistim celi dan, preden pride na obisk, pa bo še vedno nekaj našla.
problem, je da ji njeni sin zadnje čase vse ugodi, ker se noče prepirati. to pa mene spravlja ob živce.
zadnje čase se mi zdi, da je vedno ona na prvem mestu, čeprav je vedno vedno ona vzrok najinih prepirov in zaročenec to ve. enostavno pleše kot ona igra, dokler že res ni prek meje, potem pa nekaj reče.
do ta čas, pa jaz vedno izgubim živce. sama boleham za kronično depresijo in mi njena kritiziranja vedno pridejo do živega. vedno pritiska na mene za vsako stvar. v teh treh letih se ji nisem še nikoli redno uprla, ker me je enostavno strah, da mi bo zaročenec zameril.
pač ne razumem takega odnosa, nič ne rečem, naj ga pokliče vsaki dan, ENKRAT, pa je to to.
Ima kdo izkušnje z shizofrenijo? je to normlano obnašanje za takšnega bolnika? naj omenim, da je bila že 2 krat hospitalizirana v psihiatrično bolnišnico, ampak se njeno stanje ne spremninja.

Pa da je bil njen mož zadnjič na pregledu pljuč, pa so mu rekli, da ima za kadilca super pljuča. Kar je (še en) dokaz, da kajenje ne škoduje. To vse zato, ker sem jaz rekla, da mi je moj fant obljubil, da v enem letu neha kadit in se mi je to zdelo pozitivna stvar ... ampak ona je pač morala kontrirat.