Moj problem je malo nenavaden in se nekaterim tu mogoče celo ne bo zdel problem. Skratka, moj libido je v povprečju malce večji kot pri večini žensk. Mogoče se bo kdo tu ustavil in nehal brati, češ ''aha, še ena kurbica več'', ampak niti ni tako enostavno. Sem mlada, ne več najstnica, do sedaj sem imela 4 spolne partnerje (vključno s sedanjim) in nobenega one night stand-a. Zadnje čase se mi vse bolj zdi, da se od nas žensk po eni strani zahteva, da smo seksualna bitja in vedno prirpavljene za akcijo s partnerjem, po drugi strani pa je še vedno nespodobno in nezaželjeno, če je ženska seksualno odprta, ker takšna bo itak slej kot prej prevarala partnerja.
Ne vem, pišem po svojih izkušnjah. Priznam, ko grem v zvezo, nikoli ne čakam, da postane zelo resno in da si bo tip ''zaslužil'', da me pofuka. To mi je otročje. Če nama paše, nama paše, glede tega nimam predsodkov, ker takšna pač sem. In ja, na začetku je bilo to še vsem mojim bivšim všeč, ves čas so mi govorili, kako fajn, da so končno našli žensko, s katero se seksualno ujamejo. Po razhodu z bivšim sem dobila pod nos takšno izjavo ''kaj pa sem sploh pričakoval od tebe, če pa si mi tko hitro dala in sva ves čas samo fukala''.

Sama nisem mogla verjet. Ves čas zveze je bilo vse super, nobenih očitkov, ves čas je ponavljal, kako mu je to fajn, da pogosto sexava ... potem pa sem se zamislila, ko sem dobila takšen očitek v obraz. Kaj si sploh moški mislijo o ženskah, ki rade sexajo? Jim je po eni strani to super fajn, po drugi strani pa bi raje imeli pridno punčko, ker vse ostale smo itak kurbice, ki jih bomo prevarale?

Ne vem, kaj naj si mislim.
zdejšnji me ves čas heca (skupaj sva sicer samo 2 meseca), da ziher sem se mu zlagala o številu spolnih parnterjev in sem bolj ''izkušena''. Ja, vse naj bi bil hec, ampak kako naj mu berem misli, kaj si v resnici misli. To sem jaz, ne skačem iz cveta na cvet, ne sexam, da bi ugajala moškim, ampak ker mi paše. Se pa ne morem znebiti občutka, da v svetu vlada nekakšna dvoličnost. Po eni strani ženska velja za dolgočasno, če ji ni do sexa vsak dan, spet po drugi obstaja predsodek, da takšna ženska ni resna.
Kaj pravite? Kakšne podobne izkušnje? Dobrodošlo tudi kakšno moško mnenje.

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)