Zanima me mnenje se tu, kjub temu da imajo moje prijateljice se prevec za povedati glede tega.
Par mesec nazaj sva sla z bivsim narazen, na kar med enim vikendom utapljanja zalosti, na zurki srecam njegovega znanca. Nic nisva imela, ampak me je hitro okupiral na fbju, stevilka, kmalu kava. Seveda nisva imela nic, ker sem jaz se zalovala za bivsim.
Stvari so se ohladile, dokler spet nisva nekako v stik prisla. Pa na fbju, pa smsi, povio, itd... Dokler se nisma dobila in takrat nekaj imela, samo zasrala sva. Pa spet ista zgodba naprej. Nisva se videla, ampak obcasni pogovori, sem... Pa se ga je napil in me klical, pa mi posilja sporocila kadar je zunaj.
Vikend nazaj sem se pa slucajno znasla v njegovih koncih in sva bila skupaj cel vecer. Se objemala, pa ga zasrala, vsem me je predstavo, kolegi kar skakal okol naju, naju slikal, komentarji o tem kak sma lepa...
Ampak sedaj spet nic. Vem da je sel narazen s punco lansko leto, ker je bila posesivna in ljubosumna. Malo sem se umaknila tudi sama, ker sm opazila da mi pa ni cisto vseeno in da ker ni znakov in govora o kaksni resni zvezi, da skoda da prevec rinem u njega, ker bom na koncu itak edina jokala. Zdej sem si v bistvu sama odgovorila na vprasanje

Ampak me vseeno zanima, kaj vi mislite o tem. Ocitno je da sva si vsec, vlece se tole ze od februarja in se ohladi, na kar se po butastem nakljucju spet najdema in se spet ohladi. Sej konec koncev ce bi se rad sam fajn imel, lahk to dela s kom, ki ni 50km oddaljena od njega, ne vem kje je nasel mene.