Živijo, sem nova tukaj, ampak sem kar malo v stiski in sem iskala forum kot je ta... s fantom sva bila leto in pol v razmerju, živela skupaj.. long story short, narazen sva šla ker je veliko popival, bil zadolžen že tako ali tako in s tem popivanjem se še bolj zadolževal, jaz bila financ ministrica, dolguje mi čez 1000€ in zaradi tega je bil keg... drugače sva se imela zelo rada ampak vsake toliko se je malo poboljšal, potem je bilo spet grdo...no in se odločiva lani sredi novembra da greva narazen... en mesec se nisva videla, on je še bolj zapadel v alkohol in še drogo... se za božič decembra slišiva in od takrat naprej sva se videla do zdaj, do prejšnjega tedna ves čas, ampak on me je ves čas klical za pijače, za kuhanje skupaj, movie večere... skoraj vsak dan sva bila skupaj, in nenazadnje pred enim tednom tudi skupaj skupaj... lupčkanje,stiskanje, seks, in na koncu še zaspala skupaj kot prej ko sva bila skupaj v žlički, blo je kot prej ko sva bila skupaj, še lepše... ampak to noč sem mu sredi večera ušla iz stanovanja domov, ker se mi je zdelo da bo zjutraj čudno, glede na to da nisva več skupaj... naslednji dan se dogovoriva da se to ne sme več ponoviti, ker se lahk spet čustva vpletejo...čez 2 dni me spet kliče če pridem do njega da bi kuhala se vidla itd.. in nisem šla... kliče naslednji dan če mu lahko nekaj posodim, računalnik in on še tko reče "joj veš da sem bil danes na zmenku, blo je ful čudno, po tolkem času"... mene je sam šok da kaj mu ni jasno da gre svojibivši to razlagat, par dni po tem ko sva bla skupaj... in sem mu rekla takoj da kaj to meni razlaga, da ve da mi ni vseen in da mi je hudo ratal... in pol sem mu kar napisala da to se more končati, da se skos vidva da mi piše, ker nism še prebolela... in ja zdaj se res ne slišiva že par dni in seveda na facebooku vidim da ima drugo očitno... vem da morem it naprej in sej ga bom pozabla, ampak ne razumem kako lahko po tem ko sva po razmerju bila brez kontakta samo 1 mesec, nato pa mi je spet pisal, klical, in me zavajal da sva bla spet skupaj, potem pa po enem tednu kar druga... hotla sm da bi ostala prjatla, sam to se mi pa zdi tk žaljivo.. .sploh to da me kliče par dni po tem ko sva bla skupi da mi pove da biu na zmenku...

nevem kaj naj si mislim