Vse skupaj se je zgodilo zelo hitro, kar naenkrat sva bila pri njemu doma. Spomnim se poti do tja, ko sva se pogovarjala o tem, da sem devica in nekega dela o tem, da če bi probala tudi analno. Naslednje kar se spomnim je, da sva v njegovi sobi, moje noge v zraku in njegovi boki se zaletavajo v moja stegna. Spomnim se, da me je začelo bolet zato sem mu rekla naj neha. Ko sem odšla na stranišče sem opazila da krvavim. Po tem sem se od njega takoj poslovila in se vrnila v klub tudi kasneje sem še krvavela. Naslednji dan se nisem morala normalno vsest, ker sem imela neprijeten občutek med nogami.
Bila sem prepričana, da je to bilo to potem pa sem nekaj dni kasneje brala na internetu, da poleg bolečin pri analnem sexu nekatere celo krvavijo. To pa je v meni porodilo dvom, takoj sem tekla na wc in si probala vstavit tampon, katerega prej nikoli nisem morala. Ko sem ga skušala vstavit me je malce zabolelo zato sem takoj nehala.
Sedaj pa sem resnično v dvomih. Sem se "rešila" svoje devičnosti ali je možno da sva sexala analno?? Nebi moralo biti vstavljanje tampona sedaj čisto preprosto?
Vem da je vse skupaj nenavadno, že vnaprej hvala za vaše odgovore