Imam nekaj vprašanj, na katera upam da dobim odgovore ali kakšen nasvet.
Trenutno delam preko študentskega servisa, kjer imam možnost delati dlje časa, več let... stvar je pa taka, da seveda za študentsko delo potrebujem status študenta.
1. Kaj mi svetujete? Ali je kdo v enakem položaju, kaj namerava storiti? Namreč vpis za status ima več negativnih stvari (nekomu drugemu zasedeš mesto, šola te lahko baje po novem zakonu po 6. mesec neudeležitve izpiše itd.)
Torej... obstaja kakšna šola kamur se lahko vpišeš samo za status, ali kako lahko drugače (brez rednega, izrednega študija ter izobr.odraslih) pridem do statusa?
2. Ima kdo izkušnje s fakulteto za predšolsko vzgojo, v MB, smer predšolska pedagogika? Je možnost, da me šola v primeru da ne pridem na obvezne vaje itd. izpiše? In kdaj, se lahko to zgodi, že po 2 mesecih ali šele po pol leta?
3. Obstaja tudi možnost da grem res študirat predšolsko pedagogiko, zato me zanima, kdor hodi/je hodil, ali mi lahko poveste kako je s tem obvezim delom v 1. letniku (praksa, obvezene vaje, predavanja itd.).
Študij me namreč veseli, vendar rada bi imela delo + študirala, pa nevem kako naj oz. če sploh lahko vse to uskladim.
Lepo prosim za odgovor, vaše izkušnje, nasveti mi bodo res pomagali.