Imam problem s katerimi se obračam na vas. S fantom sva skupaj 5 let in že dve leti zapored je odšel v tujino za pol leta. Tako je tudi letos, odsoten je že od marca. Sicer se dobro razumeva, včasih se kregava ker se premalo slišiva, se mu ne da poklicat na skaypu in podobno. Lani sem ustvarila skupen dropbox profil in oba sva si ga naložila na telefon da sva si delila en kup slik iz počitnic. Fora je pa da program sam nalaga fotografije ki jih posnameš na telefonu sproti. In zadnjič grem obujat spomine na dropbox in najdem sliko ki me zelo bega. Na njej sedi na sovoznikovem sedežu ena oranžnolasa lepo naličena punca in se smehlja sovozniku, ki jo slika direkt v obraz. Seveda jo je slikal moj fant s svojim mobitelom in slika se mu je po pomoti zgleda naložila na dropbox. Nevem kaj naj si mislim, dvomim da gre za eno od njegovih strank (dela kot inštruktor enega izmed športov in vozi stranke s kombijem v katerem je slikana tudi da punca). Vendar takšnega "bližnjega odnosa" s strankami nikoli nima da bi jih tako slikal. Pa tudi izraz punce, takšen nasmeh lep mi je čuden.
Vem da boste mislili da pretiravam, ampak ne morem mimo te slike. Ali naj ga soočim z odkritjem? Težko mi je ker imava samo skayp kontakt in ni isto kot v živo?
Zelo bom vesela vsakega nasveta, sicer nisem nezaupljiva ampak ta slika je pa nekaj čudnega zbudila v meni...