Hitri, eksotični izstopajoči avtomobili
Hitri, eksotični izstopajoči avtomobili
Poleg vsakodnevnega avta imam še en športen izstopjoč glasen avto.
Kamorkoli grem se glave obračajo za mano, vsi me prosijo če lahko grejo en krog z mano.
Kupil sem ga, ker mi je hitrost všeč.
Punce se zelo rade vozijo z mano, če divjamo +270km/h ne rečejo nič, se počutijo varno in jim je všeč.
Pravijo da punce padate na DRAGE avtomobile... To ni res, pa me zanima kaj je tako zanimivega na takih avtih...
Center pozornosti, adrenalin, videz??
Kamorkoli grem se glave obračajo za mano, vsi me prosijo če lahko grejo en krog z mano.
Kupil sem ga, ker mi je hitrost všeč.
Punce se zelo rade vozijo z mano, če divjamo +270km/h ne rečejo nič, se počutijo varno in jim je všeč.
Pravijo da punce padate na DRAGE avtomobile... To ni res, pa me zanima kaj je tako zanimivega na takih avtih...
Center pozornosti, adrenalin, videz??
- Tearjerker
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
-
- Cosmopsiho
Meni so takšni avti prav grdi
In če vidim koga s takšnim avtom si ne morem pomagat, da si ne bi mislila, da se samo želi ven metat in bit v središču pozornosti. Če se pa voziš 270 km/h pa že to dovolj pove o tebi
Punce verjetno ne rečejo nič, ker so čisto trde od straha. Me zanima, kje se ti voziš toliko? Zakaj že si odprl to temo? Cosmopolitanke sigurno ne boš prepričal s takšnim hvaljenjem 

- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
Uživantsko se počutim, če se vsedem za volan kakšne močnejše mašine. In tud cestnega terenca je kraljevsko vozit, ampak sama takega avta ne bi imela (če ne druzga, obolevaš pri parkiranju v LJ, ker ogromno ljudi parkira lih tko, da ne moreš svoje ladje nikamor stalčit, če nočeš skoz prtljažnik ven puzat). In visoke brzine? Ne hvala. Hitrostne omejitve so z razlogom.
Najboljl všeč so mi oldtajmerčki, hrošč je pa itak moj sanjski avto. Zadnjič sem vidla žabo. Še šofer je bil oblečen v belo srajčko, rdeč šal in na glavi temno modro baretko. Cel šmeksi francoz
Za tistimi, ki se pa hrupno peljejo mimo, se pa niti ne oziram. Ponavadi se še celo stran obrnem, ker mi gre ta šunder res na živce. V avtu noter je hrup mogoče še znosen, zunaj pa ni.
Najboljl všeč so mi oldtajmerčki, hrošč je pa itak moj sanjski avto. Zadnjič sem vidla žabo. Še šofer je bil oblečen v belo srajčko, rdeč šal in na glavi temno modro baretko. Cel šmeksi francoz

Za tistimi, ki se pa hrupno peljejo mimo, se pa niti ne oziram. Ponavadi se še celo stran obrnem, ker mi gre ta šunder res na živce. V avtu noter je hrup mogoče še znosen, zunaj pa ni.