Nekega jutra me je pičlo, opoldne je bil kupljen, zvečer NAJ bi ga razkazal boljši polovici.
Meni nič, njej nič sem se pač odločil, da bi kupil strap-on (da vidim kako zadeva izgleda v realnosti, ne samo v filmih). Nevem kako je prišla ideja - pač je prišla.
Ona ni vedela, ko pa sem ji sredi akcije to pokazal je bilo kar naenkrat vsega konec. Razumem, mea culpa! Drugič moram biti bolj previden, da ji prej vse povem in jo o vsem obvestim.
Pa da povem zakaj sem ga v prvi vrsti kupil. Ne zaradi tega, da bi ga ona uporabljala na meni (no, če bi si česa takega želela, bi ji pač ustregel, a kolikor jo poznam ne bo) ampak predvsem zaradi igranja.
Že takoj po nakupu sem ga preizkusil in zadeva je kot nalašč v dveh situacijah:
1. lahko jo enkrat z enim in potem zamenjaš, saj je tako oblikovan, da izgleda, kot da je moški opremljen z dvemi.

2. lahko pa uporabljaš kot v troje, s tem da jo v obe naenkrat.
Nevem no, mogoče sem preveč pokvarjen (zadnjič mi je zapela prirejeno pesem od flashdance-she is a maniac) a kaj naj? Domišljija je pač domišljija, naj jo zatrem??
Kaj si vi mislite, je vse skupaj bolano?,tabu?,prepovedano v heteroseksualnem paru?,mogoče gay, ker sem to jaz to predlagal in ne ona?
Sploh pa, vidite kakšno razliko - predvsem za mišljenje (v glavi) sprašujem če:
-jo s svojim in strap-on-om hkrati ali
-jo s svojim in z dildotom v roki?
Pa lep dan še naprej.