Bitchy & 'I don't give a fuck' girl : pristnost?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Leigh Anne
Sramežljivka
Sramežljivka

Bitchy & 'I don't give a fuck' girl : pristnost?

Neprebrana objava Napisal/-a Leigh Anne »

Naj bi bilo v človekovi naravi, da sega po nedostopnem, da se ima željo boriti za nekaj, truditi in da veliko bolj ceni stvari, za katere se mora pošteno namučiti.
Če apeliram na odnose... Zadnje čase dosti opazujem prijatelje, kaj se jim dogaja na tem področju in govorim tudi iz lastnih izkušenj... Težko, da bi bila dva (moški in ženska) pripravljena oba kazati interes in se razkriti oz. pokazati svoje namene, čustva... Vedno je tako, da je eden hot in eden cold in potem se ponavadi te vloge čez čas malo obračajo. Ali je res potrebno biti tako rekoč bitchy oz. 'I don't give a fuck', da se človek ne ustraši in zbeži stran? Večina ljudi, ki jih poznam, funkcionira tako, da glumijo nedosegljivost, nedostopnost, nezainteresiranost... Ne vem no, moje mnenje je takšno, da ne vem zakaj bi se mogla delat 'I don't give a fuck' do fanta, ki mi je všeč? Ker po izkušnjah sodeč, večina zbeži stran takoj, ko vidijo, da ti ni tako zelo vseeno.
So to po vašem mnenju igrice hot&cold in 'drkanje v glavo' ali se vam zdi, da so to zdravi začetki dobrega odnosa?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Kakor je komu prav.

Meni se takih igric ne da it in se s tipi, ki niso sposobni odraslega pogovora o odnostu in kam odnos pelje pač ne ukvarjam.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

men se to zdi brezveze. kdor ma resne namene z nekom se bo lotil tega resno, kdor se pa poigrava mu je pa sam za igro. jaz niti slučajno ne vztrajam pri eni ki ne pokaže nič interesa.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Iz prakse; to ne deluje. Punca, ki se napravlja nedostopno, bo samska precej dlje od ene, ki pokaže interes. To, da naj bi bila ženska hladna je neka starodavna ostalina iz časov, ko je to spadalo v družbeno konvencijo dvorjenja. Tip, ki se dela nedostopnega, je pa po mojem mnenju samo bedast in prav nič ''moški''. Seveda tu odpade tako opcija, da ženska tipu ni všeč, ker se v tem ne pretvarja, da je nedosegljiv, temveč takšen tudi v resnici je in pa opcija, da je sramežljiv, ker se v tem primeru spet nič ne pretvarja ...
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

take igrice so zame čist nezrele, brezvezne in pokazatelj zelo slabega razmišljanja glede zvez. js se tega nisem nikoli šla. ne vem, tut pomislila nisem nikoli na to, da bi se šla delat nekaj ful nedosegljivo pa bitchy - i don't give u fuck osebo :) to so potem samo ene neumne igrice, ki se slabo končajo.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

*Abby** napisal/-a:Iz prakse; to ne deluje. Punca, ki se napravlja nedostopno, bo samska precej dlje od ene, ki pokaže interes.

Se strinjam.

Jaz si ne predstavljam, da bi se pri tipu, ki bi mi bil vsec in ql in vse delala nedostopno. In se to samo zato, da vidim, kako dolgo bo vztrajal in plesal okoli mene.
Ker slej kot prej bo tipu to presedlo, se bo umaknil in sel drugam...
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malaStrelka »

To je pa res izguba časa,da se delaš nedosegljivo. Tega nisem nikoli počela,če mi je fant všeč mu to jasno pokažem.

Taka oseba,ki se dela nedostopno je verjetno preponosna sama nase, vsaj zame.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

No, pa še jaz :)

sem igrala tudi na to foro... pa so rezultati mešani :) pri nekaterih je to delovalo kot pospeševalec zainteresiranosti, pri drugih pa je to pomenli pobeg :)) ful odvisno od človeka do človeka...

sem pa zadnje čase pričela ugotavljati da pa nekateri moški ne prenesejo direktnosti oz neposrednosti... dam primer: se začnem družit z nekom, malce letijo iskrice, hodima na pijače, se skupaj rekreirat... in ker sem že sita tega da ugotavljam al bo kaj iz tega al ne bo, preprosto vprašam... brez kakih namenov da bi mi pa zdaj mogo obljubit večno zvestobo ampak zgolj: kam to pelje, da vem kak se obnašat do njega? gotovo... rep med noge pa črta... :roll:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

^ tak si s tabo samo ego nabija :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

pa če zadnje čase so skor vsi na tem nivoju... ah, kje jih najdem :D
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Leigh Anne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leigh Anne »

No, o tem govorim tudi jaz, da dan danes tudi jaz naletim samo na tipe, ki pobegnejo takoj, ko ugotovijo, da so mi všeč oz. da mi je do njih.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

spremeni bazenček v katerem ribariš.
očitno te zanimajo mladeniči, ki jim ni do nečesa resnega, pa takole prcajo več babnic hkrati in upajo, da bodo pri kateri dobili. hkrati pa nimajo jajc odkrito povedat, da si česa več od afere ne želijo. predvidevam da zato, ker so mnenja, da boš potem ti popolnoma izgubila zanimanje. zato pa pobegnejo, počakajo da se malo ohladiš (med tem pecajo druge) in potem pridejo nazaj potipat, če pa tokrat bo kaj ;)

potem pa dobimo na forum teme v stilu pred pol leta sma bila skos skupaj, si pisala, se cartala, vse, potem je pa kar naenkrat nehal pisat. en mesec nazaj je pa spet začel, govoril kako me je pogrešal... zdaj redno seksama, ampak on pravi, da rabi še malo časa preden bi se spustil v razmerje..) ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

Moški so lovci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

Edinstvena napisal/-a: kam to pelje, da vem kak se obnašat do njega? gotovo... rep med noge pa črta... :roll:

ja, zato ker to izpade obupano od ženske. to kar ti sprašuješ, mora vprašat moški. on more bit zainteresiran, in se sekirat kam to pelje, ne ti, kot da ti bije biološka ura. zato se pa tipi palijo na ful mlajše, ker so še neobremenjene, imajo ful šans pri tipih, uživajo samski lajf, starejše pa že po par zmenkih delajo paniko, kam to pelje, kdaj mi boš otroka naredil, jaz bom hmal 30 stara, itd. pač moški rabi čutit, da se ženski jeb*, da ona ima čas v lajfu in veliko izbire, in da se more on trudit zanjo in za to, da bo stvar nekam peljala. če pa te že zanima, ne vem zakaj je to treba sploh spraševat. sej že po dejanjih in vsemu vidiš, če stvar kam pelje al ne. nobenmu ne paše neki na silo.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Edinstvena napisal/-a:
sem pa zadnje čase pričela ugotavljati da pa nekateri moški ne prenesejo direktnosti oz neposrednosti... dam primer: se začnem družit z nekom, malce letijo iskrice, hodima na pijače, se skupaj rekreirat... in ker sem že sita tega da ugotavljam al bo kaj iz tega al ne bo, preprosto vprašam... brez kakih namenov da bi mi pa zdaj mogo obljubit večno zvestobo ampak zgolj: kam to pelje, da vem kak se obnašat do njega? gotovo... rep med noge pa črta... :roll:

This. Js sem bla zmer taka. Že od osnovne šole dalje :D Tko da, browneyes, obremenjenost in tiktakanje biološke ure pr men nikol ni bla težava. Sem pač dokaj direktna oseba in mi hoja okol vrele kaše in razne skrivalnice niso ble nikol všeč. Eni tipi so pač mal šibki in se ustrašijo bejb, ki dajo pobudo. Pa kaj pol. Tip, ki stisne rep med noge, že ni taprav :P Igrice in namišljena nedostopnost mi je brezveze. Pa sem s svojim direkt odnosom čist kul pršla do svojga fanta :D
Odgovori