Motoristka?
Motoristka?
ej punce a je kera tukaj motoristka? jaz bi ful kupla motor takega ne preveč težkega pa to? kateri moto klub predlagate? 

vse govorite da je preveč nevarno. seveda je, če ne voziš normalno. saj je tudi vožnja z avtom nevarna. pa tudi če ti voziš normalno se ti vseeno lahko naredi nesreča. potem je nevarno tudi kolo.
ja, v nevarnosti si tudi kot pešec.
ok, saj je bolj nevarno kot ostale stvari vendar če voziš v mejah normale pa da imaš primerno opremo se ta nevarnost full zmanjša.
moj lubi je ravnokar naredu izpit in bo drugo leto če bo dovolj financ kupil motor. sicer po eni strani me je strah, vendar se tudi veselim.
če bi gledal sam na nevarnost potem v življenju ne bi smeli delati ničesar!

ok, saj je bolj nevarno kot ostale stvari vendar če voziš v mejah normale pa da imaš primerno opremo se ta nevarnost full zmanjša.
moj lubi je ravnokar naredu izpit in bo drugo leto če bo dovolj financ kupil motor. sicer po eni strani me je strah, vendar se tudi veselim.
če bi gledal sam na nevarnost potem v življenju ne bi smeli delati ničesar!

težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
- zvezdica83
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
v zadnjem mesecu so se ubili 3 motoristi- poznala sm jih- grozaaaaaaaa
dva sta pustila družino z malimi otroci
na motorju je tko- al umreš, al pa si ful ful invalid
skratka jst če bi že imela motor- moja velika želja pač, bi se furala redko kdaj ful hitr- ampak mogoče zdj tko mislm, k bi pa furala bi pa itak FUL GAS ane.
tko kt pri avtu je to, če maš 50 kojnev al pa 150 je velika razlika- valda da ne boš ful počas furou s ful hitrim avtom
srečno vsem ki ste kakršnikoli vozniki
dva sta pustila družino z malimi otroci
na motorju je tko- al umreš, al pa si ful ful invalid
skratka jst če bi že imela motor- moja velika želja pač, bi se furala redko kdaj ful hitr- ampak mogoče zdj tko mislm, k bi pa furala bi pa itak FUL GAS ane.
tko kt pri avtu je to, če maš 50 kojnev al pa 150 je velika razlika- valda da ne boš ful počas furou s ful hitrim avtom
srečno vsem ki ste kakršnikoli vozniki
cotkica napisal/-a:... ampak za motor se je pa že kar prijela oznaka: "Bolj nevarno!"
Ni nevaren motor, nevarni so motoristi, ki stalno izzivajo na cestah. (Seveda ne vsi)
Sicer bi pa takoj imela motor, kakega čoperja seveda! Seveda se pa vse konča pri kešu.

Zadnjič spremenil Emina, dne 11. Avg. 2005 14:46, skupaj popravljeno 2 krat.