Prijatelj in čustva
Prijatelj in čustva
No saj vem, o stvari se je že na dolgo in široko pisalo pa vendar. Imam prijatelja, s katerim sem se predvsem družila predno sem imela fanta... skoraj vsak večer, pozno v noč. To je trajalo 9 mesecev. Stara sem 26 odkar imam fanta ga čedalje bolj pogrešam,najine prijateljske pogovore in skupne teme.Vidiva se recimo samo 2x na mesec. Sedaj sem ugotovila da s tem trenutnim fantom nemorem biti več skupaj ker ga neljubim(hvala vam za pomoč). S tadrugim fantom je prijateljstvo zelo močno (o tem sva se ravno zadnjič pogovarjala), namreč ves čas se zbadava na temo spolnosti in itd., vendar ko je kak trenutek, ko bi lahko prestopila mejo vedno vse obrneva na šalo in .... saj sva samo prijatelja. Morda sem delno kriva tudi sama, ker sem omenjala ostale fante, kako so mi všeč, avanture... V teh mesecih kar se poznava se nikoli nisva poljubila, čeprav sva nenehno namigovala na te in one packarije. In sedaj sem na razpotju, da dejansko stopim v akcijo in poskušam popeljat zadevo naprej ali pa se še naprej pretvarjam da mi je ful fajn ko sediva 20 cm narazen in se komaj zadržujem, da ga ne naskočim. ( malo pretiravam ampak, prbližno tako je ). Problem je pa ker nevem če ta fant dejansko hoče kaj imeti zmenoj in nočem uničiti prijatelstva:(. Kakšen nasvet ali pa komentar napisanega? Karkoli je dobrodošlo, ker iz lastne perspektive vidiš zadeve čist drugače. Tnx vsem k se vam bo dal kaj napisat.
Naj še povem da s tem fantom se dobiva jutri na pijači in nevem kaj naj naredim prosim za pomoč
Naj še povem da s tem fantom se dobiva jutri na pijači in nevem kaj naj naredim prosim za pomoč
-
- Cosmopsiho
Mislim, da nimaš kaj za izgubit če probaš... no razen prijatelja ker pol lahko zadeve postanejo "čudne" med vama, če on ne čuti takšne naklonjenosti do tebe kot ti do njega. Ampak jaz mislim, da bi se moglo to tud dat malo razbrat po njegovem obnašanju. Opazuj kako se vede, če se te dotika med pogovorm itd. pač govorica telesa
Ampak glede na to, da te že itak zbada mal sploh pa o spolnosti predvidevam, da si mu vsaj malo všeč.

Yada, yada, yada...
Re: Prijatelj in čustva
_punkIca_ napisal/-a: S tadrugim fantom je prijateljstvo zelo močno (o tem sva se ravno zadnjič pogovarjala), namreč ves čas se zbadava na temo spolnosti in itd., vendar ko je kak trenutek, ko bi lahko prestopila mejo vedno vse obrneva na šalo in .... saj sva samo prijatelja.
Tbfh, tole ni ravno opis kakšnega iskrenega prijateljstva.
Vidva sta si všeč, flirtata in potrebujeta vsak še dve jabivodki v riti, pa boš pristala v njegovem naročju. Tako da prijateljstva itak ne moreš pokvarit

hvala vsem za odgovore in podporo. Bom poskusila jutri malo na to temo napeljati pogovor, da vidim kakšen bo njegov odziv. Težava je da mi tudi on vedno razlaga o drugih romancah in vse podobno. V bistvu se pogovarjama o vseh temah in lahko mu vse zaupam. Jutri se dobim znjim ob 20:00:) Upam, da bo kaj sreče!

_punkIca_ napisal/-a:hvala vsem za odgovore in podporo. Bom poskusila jutri malo na to temo napeljati pogovor, da vidim kakšen bo njegov odziv. Težava je da mi tudi on vedno razlaga o drugih romancah in vse podobno. V bistvu se pogovarjama o vseh temah in lahko mu vse zaupam. Jutri se dobim znjim ob 20:00:) Upam, da bo kaj sreče!![]()
![]()
Če se že pogovarjata o intimnih stvareh, pač rečeš: "A mene pa ne bi?"

Pejta mal plesat..kej malga popit (ali tud če si na vodi)...vzamta seboj še družbo... Zadeva se da prav lepo speljat, če je bolj sproščeno vzdušje, glasba, ples. V takem vzdušju boš še prej videla, če mu je kaj do tebe..ker bodo zavore bolj minimalne
Vsaj za moje pomje je to lažje...ker vidš kakšno se obnaša..ali želi plesati s teboj...ali je skoz ob tebi itd..Pač malo potipaš kakšen je "teren". Lahko predvidiš ali kej čuti do tebe in ukrepaš. Na sami pijački ali sprehodu je pa dost težje te stvari razbrat, ker je vzdušje bolj zategnjeno, obema je nerodno... Dejansko ukrepaš "na pamet"