Opisala vam bom moj problem. Torej s partnerjom sva skupaj že 3 leta. Zadnjo leto tudi živiva skupaj. Imava skupno družbo skupaj žuramo vse nama štima sexa je dovolj 3x,4x na teden kregava se tu pa tam za kako malenkost hitro pozabljeno razmišljala sva že o družini... Zadnjič pa se je zgodilo tole bili smo pr kolegici doma pa še en kolega seveda smo se ga na hitro ornk napili moj je biu tak pijan da ga še nism vidla tak sj smo ga pili ampak tak po malo nikol se ga nismo tak napili da smo bli taki ko zdaj
no torej ko sva prišla domov sva se hecala potem sma šla spat ko me je moj neki začeu otipavat in tak naprej uglavnem hotu je seksat pa sm rekla da sm zaspana pol je pa reku pa daj no pa me lubčkau pa božau pa se mi res ni dalo niti premaknat kr se mi je use motlo pol je uglaunem enih 3krat mi je rek pa sm rekla pol ne ne pa je rek ok te bom pa šel na kurbe...pa je mene to ful prizadelo newem ful me je zmotlo čeprau sma se drug dan menla pa sm mu use pod nos vrgla pa da ga ni sram pa je reku da ka mi je da se je heco pa da naj neham ka je ze to ke takega če u hecu reče pa newem kaj....a pretiravam sam mi res ni vseen...

Sem pa na splošno bolj flegma in me taka situacija niti približno ne more prizadeti. Lahko mu pa drugič vrneš kakšno pikro, pa bo mir.