Mešana čustva
Mešana čustva
...zivjo... Ze priblizno 2 meseca si pisem z fantom prek sms sporocil in fbja.vmes sva se tudi videla. On je z drugega konca slo. Enkrat je prisel k meni v moj kraj in tudi jaz sem odsla na njegov konec. Problem pa je v tem da ves cas dela. Od jutra do vecera saj ima dve sluzbi. Vsak dan mi pise, vendar nevem ali je to zato ker mu je dolgcas v sluzbi ali mu je kaj do mene. Prijatelj pravi, da bi skoraj vsak dan prisel ce bi kaj cutil do mene, jaz pa ( res nisem naivna,saj sm ze bila razocarana in vem kaj pomeni zatiskati oci) vseeno mislim, da ni tako. Ali sem mal zalublena in tega nevidim.. Toda delala sva tudi plane kaj vse bova pocela. Vrjetno bomo skupaj praznovali novo leto (njegova pobuda). Pred nekaj dnevi bi se mogla spet videti pa je zbolel. Kasneje mi je priznal da ni hotel ves cuden pred mene.Bega me ker mi ves cas pise. nevem ali je cilj le dobiti me za eno noc al kaj... Vmes sem se ze odlocila da ne odpisem vec pa mi je takrat poslal 3 sporocila ce je kaj narobe,ali sem kaj jezna nanj. Bi kdo znal kaj svetovati. Hvala.
1. tvoja simpatija ves čas dela. si ga vprašala zakaj? sta mu dve službi nujni za preživetje, ima morda kakšne sanje in za njih potrebuje denar?
2. za preganjanje dolgčasa obstaja več drugih, bolj simpatičnih opravil, kot je pisanje sms-jev
3. povej tvojemu prijatelju, da je drugi konec Slovenije oddaljen 150km v eno smer (oz. izberi taprave kilometre), to pomnoži z 2 smeri, to pomnoži z porabo avtomobila (recimo, da je 6litrov/100km), to pomnoži s ceno goriva 1,3€/liter, to pomnoži s 15 dni/mesec, ker naj bi po prijateljevem mnenju bil skoraj vsak dan pri tebi in dobiš, da bi vožnja stala 350€/mesec. če vožnja traja 2 uri v eno smer, je to 2 uri krat 2 smeri krat 15dni/mesec 60ur/mesec oz. v avtu bi bil 3 dni in 2 noči na mesec. zanima me, za katero žensko bi tvoj prijatelj to naredil oz. kako dolgo bi to počel.
4. dal je pobudo, da bi skupaj dočakali novo leto. bi ti dočakala novo leto z nekom, ki ti nič ne pomeni?
5. sama veš, kako se počutiš in kako zgledaš, če si bolana. poleg tega bi moral prevoziti celo slovenijo, da bi prišel do tebe, zima je, vreme je čudno...ni boljše, da je ostal doma ter se pozdravil?
6. da mu je cilj dobiti te za eno noč? si edina ženska na svetu?
našla kakšen koristen nasvet?:)
2. za preganjanje dolgčasa obstaja več drugih, bolj simpatičnih opravil, kot je pisanje sms-jev
3. povej tvojemu prijatelju, da je drugi konec Slovenije oddaljen 150km v eno smer (oz. izberi taprave kilometre), to pomnoži z 2 smeri, to pomnoži z porabo avtomobila (recimo, da je 6litrov/100km), to pomnoži s ceno goriva 1,3€/liter, to pomnoži s 15 dni/mesec, ker naj bi po prijateljevem mnenju bil skoraj vsak dan pri tebi in dobiš, da bi vožnja stala 350€/mesec. če vožnja traja 2 uri v eno smer, je to 2 uri krat 2 smeri krat 15dni/mesec 60ur/mesec oz. v avtu bi bil 3 dni in 2 noči na mesec. zanima me, za katero žensko bi tvoj prijatelj to naredil oz. kako dolgo bi to počel.
4. dal je pobudo, da bi skupaj dočakali novo leto. bi ti dočakala novo leto z nekom, ki ti nič ne pomeni?
5. sama veš, kako se počutiš in kako zgledaš, če si bolana. poleg tega bi moral prevoziti celo slovenijo, da bi prišel do tebe, zima je, vreme je čudno...ni boljše, da je ostal doma ter se pozdravil?
6. da mu je cilj dobiti te za eno noč? si edina ženska na svetu?
našla kakšen koristen nasvet?:)
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
^^hehehe, res je
Jap, meni se zdiš kot da potrebuješ neprestano potrjevanje...tip najbrž vlaga dovolj v odnos.
Noben tip razen če ni obupan ne bi pisal 2 meseca smse in fb sporočila da bi te spravil v posteljo...veš koliko časa in energije ti gre za to sranje?
Obenem če je tok obremenjen in živita kar spodobno razdaljo med vama, zakaj bi se sploh v kaj spuščal...ti boš tečna ker se nikoli ne vidita, on se bo pa oddaljil od tebe.
Moj nasvet je: kar si napisala tukaj, pošlji tudi njemu...ti iščeš potrditev in jasni odgovor, enostavno vprašaj ga kaj se dogaja.
Jap, meni se zdiš kot da potrebuješ neprestano potrjevanje...tip najbrž vlaga dovolj v odnos.
Noben tip razen če ni obupan ne bi pisal 2 meseca smse in fb sporočila da bi te spravil v posteljo...veš koliko časa in energije ti gre za to sranje?
Obenem če je tok obremenjen in živita kar spodobno razdaljo med vama, zakaj bi se sploh v kaj spuščal...ti boš tečna ker se nikoli ne vidita, on se bo pa oddaljil od tebe.
Moj nasvet je: kar si napisala tukaj, pošlji tudi njemu...ti iščeš potrditev in jasni odgovor, enostavno vprašaj ga kaj se dogaja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Re: Mešana čustva
Lady001 napisal/-a:Prijatelj pravi, da bi skoraj vsak dan prisel ce bi kaj cutil do mene, jaz pa ( res nisem naivna,saj sm ze bila razocarana in vem kaj pomeni zatiskati oci) vseeno mislim, da ni tako.
In imaš prav. Kaj takega lahko izjavi samo človek, ki ima polno rit vsega in svet pisan čas na svetu. Kar se bolezni tiče - jaz sem bla pred kraktim bolna in tudi nisem šla k fantu cel teden (pa ni doma na drugem koncu Slovenije), ker semi zdi strašno neogovorno trosit viruse naokoli.
To da mu ne pišeš ker se tako odločiš.... Otročje. Ne hodi se teh igric, ker boš zaj*****. Če sta že izdelala načrte za v bodoče (novo leto, preživljanje več časa skupaj), potem mu je verjetno nekaj do tebe. Sicer pa, on ti bo najbolj točno odgovoril na to vprašanje, če ga vprašaš

-
- Cosmopsiho
Hvala vsem za odgovore. Take pozitivne kot negativne. Zanimivo je kako ljudje mešano razmišljamo. Sama sem na zalost bolj nagnjena v negativiZem tako da so me vaši odgovori malo pomirili. Le ta zadnji ne, ceprav se popolnoma zavedam da ima lahko prav (glede dvojnih stvari mislim
) nekaj sem slisala da je to bol tak ''jebač'' zato tudi te negativne misli. Vendar se vseeno sprasujem ce bi res vztrajal tako dolgo. Punc mu gotovo ne manjka.. Zato sem napisala, ce so ti smsje, ki jih napise meni (npr.lep verz za božič) posredovani se na kaksno številko. Vem da je to stvar zaupanja, vendar saj veste...težko je zaupati če si se že opekel. Lahko dodam se, da sem ga dan po tem ko je prsel k meni na bolj tak nacin vprasala kam to pelje..(nekaj sva se hecala) pa se je nekako izognil vprasanju. Prijateljica mi je na to odgovorila, da fantje nocejo hiteti in da je ze to veliko da se vsak dan spomni name.

Hvala vsem za odgovore. Take pozitivne kot negativne. Zanimivo je kako ljudje mešano razmišljamo. Sama sem na zalost bolj nagnjena v negativiZem tako da so me vaši odgovori malo pomirili. Le ta zadnji ne, ceprav se popolnoma zavedam da ima lahko prav (glede dvojnih stvari mislim
) nekaj sem slisala da je to bol tak ''jebač'' zato tudi te negativne misli. Vendar se vseeno sprasujem ce bi res vztrajal tako dolgo. Punc mu gotovo ne manjka.. Zato sem napisala, ce so ti smsje, ki jih napise meni (npr.lep verz za božič) posredovani se na kaksno številko. Vem da je to stvar zaupanja, vendar saj veste...težko je zaupati če si se že opekel. Lahko dodam se, da sem ga dan po tem ko je prsel k meni na bolj tak nacin vprasala kam to pelje..(nekaj sva se hecala) pa se je nekako izognil vprasanju. Prijateljica mi je na to odgovorila, da fantje nocejo hiteti in da je ze to veliko da se vsak dan spomni name.

-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho