tipi...razjasnite...
moški in smsi
moški in smsi
ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr..
tipi...razjasnite...
tipi...razjasnite...
-
Applebitecc
- Cosmopolitanka

-
Snow flake
- Kofetarica

- Kraj: okolica Ljubljane
evo tema, kjer lahko še mal o mojmu pišem ... he he ...
moj in sms-ji ..... zdele ma en tak čuden telefon, k mu res kr neki nagaja, če hoče sms poslat, drgač pa je sms-je pošilkjat v glavnem takrat, ko sva šla narazen in me je hotu dobit nazaj, drgač pa ne ... če mu jaz pošljem kak sms, ga zvečer, ko pride domov, vpraša "a si prebral mesič" .... "kakšen mesič, nč ne vem" ... a jej, on sam gleda, če je kak zgrešen klic ... drgač pa če dobi sms, pol tistga kar pokliče, sploh ne odgovarja prek sms-ja, oz. redko ...
moj in sms-ji ..... zdele ma en tak čuden telefon, k mu res kr neki nagaja, če hoče sms poslat, drgač pa je sms-je pošilkjat v glavnem takrat, ko sva šla narazen in me je hotu dobit nazaj, drgač pa ne ... če mu jaz pošljem kak sms, ga zvečer, ko pride domov, vpraša "a si prebral mesič" .... "kakšen mesič, nč ne vem" ... a jej, on sam gleda, če je kak zgrešen klic ... drgač pa če dobi sms, pol tistga kar pokliče, sploh ne odgovarja prek sms-ja, oz. redko ...
-
Applebitecc
- Cosmopolitanka

- zvezdica83
- Komunikatorka

- Kraj: Ljubljana
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka

- Kraj: Ljubljana-Fužine
- lisička
- Komunikatorka

- Kraj: malo tuki malo tam
- Kontakt:
Re: moški in smsi
karmy21 napisal/-a:ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr..![]()
tipi...razjasnite...
Tudi meni gre to na ku... Ne znam ti pa odgovorit zakaj je tako. Če ga boš vprašala, bo že vedno najdu kakšen beden izgovor.
Ne vem kako lahko prebere sms, pa če je not npr. vprašanje, ti nanj sploh ne odgovori
Potem pa odpiše neki čisto x.- lisička
- Komunikatorka

- Kraj: malo tuki malo tam
- Kontakt:
Gregor napisal/-a:Zakaj se to dogaja? Zato ker so gsm-ji blazno neprijazni za tipkat razne sms-je in preden kaj napišeš traja... in se nam ne da... Raje se pokliče je lažje
Nekaterim je to lažje ja in potem raje pokličejo...sam naj vsaj takoj pokliče ali pa napiše "te pokličem potem" al ne vem kaj
ne da te tam pusti čakat, da gledaš k ena budala v telefon kdaj bo odgovoril.- zvezdica83
- Komunikatorka

- Kraj: Ljubljana

... Raje se pokliče je lažje