Torej v mojem življenju sem si partnerje vedno izbirala glede na značaj, razgledanost, kompatibilnost z mano, lepoto, "kemijo" med nama ter verjetno tudi nezavedno je na mojo odločitev vplivalo kako je fant oz. moški oblečen.
Ko pomislim so bili dejansko vsi moji fantje oblečeni zelo šik.
Seveda je meni to ustrezalo saj tudi mene zanima moda ter novi trendi.
Sedaj pa sem spoznala super fanta, ki se oblači dokaj športno. Ampak ne športno lepo.. Ampak športno zanemarjeno..
Ker se mi je zdel na vseh drugih področjih kot nalašč zame sem se z njim spustila v zvezo. Sedaj pa vedno bolj odkrivam to nekompatibilnost med mano oz. mojimi oblekami in njegovimi.
Vem, da se to grozno sliši ampak nekako mi je v njegovi družbi včasih neprijetno, zaradi tega ker ni urejen. Seveda pa nočem da to vpliva na najino zvezo. Moj bivši fant je zadnič prišel do mene in je rekel, da si nebi nikoli mislil da bom hodila z fantom, ki se ne spozna na modo in da verjetno ne bova dlje časa skupaj. In seveda me je to prizadelo, po svoje pa vem da je verjetno res da ne bova dolgo skupaj če se ne bo ona vsaj malo spremenil
Pred dnevi sem mu omenila da me to moti. Pogovarjala sva se kako uro in na koncu me je vprašala kaj mi je všeč če moški nosi.. Želela sem začeti z malim in mu rekla, naj si kupi navadno črno srajco. Zdaj si jo je kupil in jo grem danes pogledati.
Ne vem do katere meje naj poizkušam (če sploh naj) spremeniti njegovo oblačenje.
Pač moti me da gre v trgovino in kupi prvo stvar, ki jo vidi njegove
velikosti.
Prosim povejte mi kaj naj naredim, ker sem se prvič znašla v taki situaciji.