Pred cca. 1 mesecom sem končal vezo dolgo 5 let. Veza ni vodila nikamor in je bilo tako še najbolje. Nato pa sem spoznal punco. Zadeva je bila od začetka popolnoma nedolžna oz. sva imela skupni interes pri nekem športu.
Že pri drugem videnju pa je med nama nastopila neka huda kemija. Dejansko, ko sva skupaj se nemoreva zadržati niti 3 minute, da nebi prišlo do poljubov itd.. Imava ogromno skupnih stvari. Do sedaj nisem verjel, da taka punca sploh obstaja oz. da jo bom kdaj srečal. Tudi ostale zadeve v postelji so fantastične.
Problem je pa sledeč.Mogoče me boste sedaj spljuvali, glede na to kaj počnem vendar vseeno. To dekle ima fanta

Torej sedaj sem se znašel v nekem začaranem trojčku. Zadevo bi že zdavnaj končal, ker tudi jaz sem zeloo proti takemu početju vendar, se imava res tako super, ko sva skupaj, da tega ne želim izgubiti. Resnično še nisem občutil take kemije z nobeno punco do sedaj.
Po drugi strani pa sem star 25 let in počasi tudi jaz razmišljam, da bi si ustvaril družino itd.. Bojim se, da bom tukaj samo izgubil kakšno leto potem pa bil spet na začetku in razočaran. Pa še to.. Punca je starejša od mene tako, da nebo kdo mislil, da govorimo o nekih dekletih okoli 20ga.
Resnično sem v grozni situaciji in nevem kaj naj naredim. Že večkrat sem jo vprašal kaj bova in še vedno tavam v temi.