"Čudežni" lak za nohte (crackle lak)
"Čudežni" lak za nohte (crackle lak)
Pozdravljene! Ali mogoče ketare že uporablja takoimenovane čudežne lake za nohte? gre za lak, ki ga uporabiš kot nadlak za svoj najljubši lak (npr.: na noht naneseš lak vijolične barve čez pa naneseš t.i. čudežni lak), ta pa se v nekaj sekundah razmaže.. kakšne so vaše izkušnje z temi laki?
-
- Sramežljivka
^^ Ha?
Mene še niso prepričali. Sem za divje barve, cracle pa redko uporabim.
Imam pa od Essence in je več kot soliden za svojo ceno.
Mene še niso prepričali. Sem za divje barve, cracle pa redko uporabim.
Imam pa od Essence in je več kot soliden za svojo ceno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
Bom vprašala kar tu, ko je že tema o tem ...
Zdajle sem se spomnila na crackle lak, da bi z njim omilila eno kar močno roza barvo, ga vzamem s poličke in ... je posušen
Res je bil malo slabo zaprt, ampak vseeno ...
A se ga da kako rešit? Če ga poskusim razredčit, a bo še vedno crackle, a bo postal navaden črn lak?
Zdajle sem se spomnila na crackle lak, da bi z njim omilila eno kar močno roza barvo, ga vzamem s poličke in ... je posušen

A se ga da kako rešit? Če ga poskusim razredčit, a bo še vedno crackle, a bo postal navaden črn lak?

Every rose has its thorn
^^probaj z acetonom malo razredčit. Saj, če je posušen ga itak ne moreš več uporabit, tak da prej kot ga vržeš probaj... saj za izgubit nimaš ničesar. Razen, če ma katera druga kako boljšo idejo?
Nisem pa ziher, da je avtorica teme mislila crackle lakce z "čudežni" laki glede na to, da je napisala da se razmažejo. Crackle lak pa razpoka?

Nisem pa ziher, da je avtorica teme mislila crackle lakce z "čudežni" laki glede na to, da je napisala da se razmažejo. Crackle lak pa razpoka?
Yada, yada, yada...
Čudežni lak za nohte je poimenovanje za Barry M crackle v SLO trgovini, tako da gre skoraj ziher za crackle.
*SunFlower* - lahko poizkusiš s kakšnim thinnerjem (OPI, mislim da ga ima tudi ORLY ...). Nikakor pa ne z acetonom. Vendar so te "posebne" formule kar občutljive, tako da ne vem, če boš kaj dosegla.
*SunFlower* - lahko poizkusiš s kakšnim thinnerjem (OPI, mislim da ga ima tudi ORLY ...). Nikakor pa ne z acetonom. Vendar so te "posebne" formule kar občutljive, tako da ne vem, če boš kaj dosegla.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj