Forume prebiram redno, nikoli pa se še nisem odločila pisati... Tokrat pa me je situacija "predramila" in sem se odločila vprašati "prijateljice" širom okrog za mnenje; za kar sem vam vnaprej iz srca hvaležna.
S tipom sva skupaj skoraj dve leti. Ljubezen, ki se mi je zgodila kot da bi me treščilo... Lepo, ful lepo. Seveda, z vzponi in padci kot jih premore vsaka zveza. Sedaj, pa se je zgodilo nekaj, kar me mori in razžira...
Ima že precej časa prijateljico, s katero se slišita ali sms-eta na vsake toliko časa. Sem že nekajkrat pogledala v njegov mobi; ka si ne štejem ravno v čast, in vedno kakšen sms z kakšno "lepo" vsebino. Ampak vseeno nič takšnega, da bi ga lahko obsojala karkoli.
Včeraj, pa se je zgodilo nekaj kar tudi v sanjah nisem pričakovala. Prišla sem namreč nepričakovano prej z morja, ker enostavno nisem zdržala brez njega. On namreč ni mogel z mano, zaradi službe. Ko pa sem prišla do njega, ga ni bilo. Potem sem malo počakala in ker se mi je zdelo, da nekaj ni ok, sem počakala na koncu ulice. In kaj se zgodi?!Pripeljeta se z dotično prijateljico in vstopita v hišo

Potem počakam še malo zunaj, nakar se kot kakšen mojster detektivske nadaljevanke, spravim na okno spalnice in kaj zagledam... Njo, kako se sklanja nad njim

Potem mi je zagotavljala, da je ona zgolj prijateljica in da mu je želela le dati poljub za lahko noč

Po besednem dvoboju, ki je trajal kar nekaj časa, se je končno speljala. On pa mi je zagotavljal, da nima in ne misli imeti nič z njo

Sprašujem vas... Kaj menite!!!???
Pozdravček...
ps: prihodnjič sledi nadaljevanje...