brez prijateljev v novo zvezo

Pomoč iz čustvenih stisk.
gaia_gaia
Sramežljivka
Sramežljivka

brez prijateljev v novo zvezo

Neprebrana objava Napisal/-a gaia_gaia »

Živijo!

Pišem, ker bi rada Vaš nasvet...
Stara sem 20 let in sem brez pravih prijateljev. Razmeroma hitro (poznala sva se 2 tedna) sem začela novo zvezo s fantom. Sedaj hodiva 2 meseca. Problem je, ker me je prosil naj mu predstavim svojo družbo, ljudi s katerimi preživljam prosti čas, se družim,...
Tu se stvar zaplete... Namreč nimam pravih prijateljev in nevem koga naj mu predstavim, saj nimam take osebe... Občasno, ker nočem biti vsiljiva in tečna, včasih ne grem z njim ven in rečem da se dobim s kolegico
- v resnici pa čepim doma.
Kako naj mu povem, da nimam družbe? Mislite da bo sprejel? Nebi namreč rada da bi me zaradi tega zapustil... :?
hvala vnaprej
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alenka1971988 »

Povej mu kakšna je situacija pri tebi in naj ti on predstavi svojo družbo. Tako boš s fantom in spoznala potencialne prijatelje ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kaj si pa pred fantom počela? Cele večere sama visela.
Si ne predstavljam osebe pri 20ih, brez družbe.

Povej mu po resnici. Al imaš namen podkupovat ljudi, da se pretvarjajo, da so tvoji kolegi :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Ah Gaja, to res ni nobena sramota, pač imaš mogoče drugačne potrebe in se raje držiš sama zase, ali pa pač nisi imela sreče z prijatelji.

To da si brez družbe, ni nič sramotnega in iz tega ni potrebno delati big deala.
Lepo mu razloži zakaj je tako, verjamem da bo razumel - sploh pa nič se ni treba bati, da bi te zapustil ker nimaš družbe, saj se je zaljubil vate in ne v tvojo družbo,a ne?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

čimmanj laži tipa 'grem s frendico na kavo', ker nočeš biti vsiljiva. jasno je, da si v začetku zveze čist v oblakih in želiš čimveč časa preživet s partnerjem, zato nikar s takimi forami, prav? :)
plus podpis pod LedZeppelinov komentar.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
mysun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mysun »

Moj nasvet - iskrenost na prvem mestu, če te ni, potem kmalu začne vse šepati, in si predstavljaš, kako bi bilo, če bi vajin odnos začela graditi na laži ? Do kam, kje je meja, če slpoh je ?Če te ima rad, ga to ne bo motilo, če te bo zaradi tega zapustil ne boš nič izgubila - nasprotno. Stara si 20 let, imaš vse pred seboj, vendar moj nasvet je, da gradiš na iskrenosti, še tako se kdaj hitro kaj zalomi...Kar pogumno in se pogovorita. lp
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

meni to kar ti praviš ni baš neka laž. sem pa sama pri sebi ugotovila, da se v zvezi počutim veliko bolje če se k belim lažem ne zatekam in sem taka kot sem. nevem zakaj bi te pustil, ker nimaš pravih prijateljev. po nepotrebnem si s takimi izjavami zapletaš razmerje..
Vsak raj ima svojo kačo.
gaia_gaia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gaia_gaia »

punce hvala za mnenja :)
morda res delam iz muhe slona toda po mojem mnenju je preživljanje prostega časa in druženje pomembno. nočem da si fant misli da sem odvisna od njega in njegove družbe :( sploh ne v začetnem obdobju ko se zveza komaj oblikuje... ne želim da me zaradi tega smatra kot manjvredno.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

za začetek ti nehi sebe smatrat za manjvredno
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

gaia_gaia napisal/-a:punce hvala za mnenja :)
morda res delam iz muhe slona toda po mojem mnenju je preživljanje prostega časa in druženje pomembno.

Saj je, ampak s tem, da boš fantu pripovedovala o svojih namišljenih prijateljih, ne boš nič rešila.

Njemu pač po pravici povej, da trenutno nimaš prav veliko kolegov. Saj to ne pomeni, da si brezvezna. Verjetno itak nekaj počneš takrat, ko nista skupaj. Zakaj se ti pa to, da se takrat sama z nečim ukvarjaš, zdi bedno in manjvredno?

Za vnaprej se bo pa že pokazalo. Mogoče se boš ujela z njegovimi kolegi. Mogoče boš našla svojo družbo. Mogoče boš pa še naprej malo bolj samotarske narave. Dokler si ti zadovoljna s tem, kako živiš, so vse tri opcije čisto OK.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

hmmm jz ne bom olepševala- mene bi zelo motilo če moj fant ne bi ime prijateljev. sama sem zelo družabna in bi čutila da je moja svoboda s tem ogrožena. Pač skrbelo bi me, da če sam ne hodi ven ne more mojih potreb po druženju.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Nesanica napisal/-a:hmmm jz ne bom olepševala- mene bi zelo motilo če moj fant ne bi ime prijateljev. sama sem zelo družabna in bi čutila da je moja svoboda s tem ogrožena. Pač skrbelo bi me, da če sam ne hodi ven ne more mojih potreb po druženju.

A si mogoče napisala scenarij za ta film?Klik!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

vidim da bi res lahko. :) ampak ni moje delo - ga bom pa pogledala.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Nesanica napisal/-a:hmmm jz ne bom olepševala- mene bi zelo motilo če moj fant ne bi ime prijateljev. sama sem zelo družabna in bi čutila da je moja svoboda s tem ogrožena. Pač skrbelo bi me, da če sam ne hodi ven ne more mojih potreb po druženju.
Ja to velja za tipe. Ce je zenska asocialna in nesamozavestna ji to ne skoduje pretirano.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Čist res, če je ženska bedna in brez svojega lajfa, se pač obesi na tipa in nikomur se ne zdi čudna zaradi tega.
Odgovori