ne vem kaj 'čuti'

Zadovolj(e)n/a v postelji.
ddevil.
Sramežljivka
Sramežljivka

ne vem kaj 'čuti'

Neprebrana objava Napisal/-a ddevil. »

Bila je neka zabava, kjer sem spoznala fanta. Zelo mi je bil ušeč in sva... 'zamutila'. Bila sva bolj ali manj trezna. Poljubljala sva se in družila celo noč dokler ni odšel domov. poslovila sva se s francoskim poljubom. awhh. Ko sem ga naslednjič videla pa sva se pogovarjala... pač čisto normalno. kot prijatelja. Ne gre mi v glavo. Ne vem ali je bil to one night stand. in sva zdaj samo prijatelja. ali naj sklepa glede na nizko prisotnost alkohola, da sem mu bila res ušeč in ne le za eno noč?
prosim povejte svoje mnenje.*
hvala že vnaprej za odgovore.:)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

al je sramežljiv treznem stanju al pa si je tist večer sam mal popestril.

Sam men res ni jasno, da teh stvari ne vprašate tipa?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Rabimo več info. A imata kaj stikov od takrat (razen tega srečanja)? Sta si izmenjala telefonske/karkoli?

Men to nič posebnega ne nakazuje, pač žur naredi svoje :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

men to tud deluje kot dobr žur... verjeto bosta na naslednjem spet mutila... :D
ddevil.
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne morem ga uprašat... :/
mam telefonsko on ma mojo (fb tut xD)
sva bla 3x na kavi ampak kot prijatelja...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

če je bil trikrat na kavi s tabo, je verjetno mal sramežljiv in ne ve kako bi ti pokazal, da si mu všeč. Verjetno boš morala ti narediti korak naprej.

No ja..razen če si res želi biti samo kolega s teboj ali ga samo ob vikendi malo bluziti.

A ti piše kej?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V kolikem času bila 3× na kavi?

Imata kaj stikov preko telefona ali FB? Koliko? O čem?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: ne vem kaj 'čuti'

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ddevil. napisal/-a:poslovila sva se s francoskim poljubom.

napiši mu sms, da ne moreš pozabiti slovesa iz zabave. njegov odgovor ti bo povedal vse...
ddevil.
Sramežljivka
Sramežljivka

3x v 2 tednih. :)
stikov nič prek telefona in facebooka. ponavadi se srečava ko sva zunaj s prijatelji... potem pa se zmeniva da greva naprej sama na kavo... bl brezveze kot ne.
ddevil.
Sramežljivka
Sramežljivka

sms- ne bo šlo. prevečkrat se vidiva. in če me nesramno zavrne se bom okoli njega počutila ZELO.. neprijetno? ne bi rada tega. :/
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

a se res ne upaš tvegat? Tej pa vleči to dalje čeprav ti je brez veze...

Drgač pa mislim, da ne bi mogu bit tle slab odgovor, ker ne vem zakaj bi potem hotel it stran od kolegov na samo s tabo...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kaj bi pa rada? da pride do tebe, pade na kolena in ti reče, da si ženska njegovega življenja?

lej, moraš narediti kar čutiš, tudi če se boš "ponižala". s tem boš dala vse od sebe, izvedela točen odgovor ter predvsem zaključila zgodbo in šla naprej.

ker to spraševanje kaj čuti je en nesmisel. če te bo nesramno zavrnil, je pač idiot, en razlog več da greš naprej.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Re: ne vem kaj 'čuti'

Neprebrana objava Napisal/-a imfit »

Jochie napisal/-a:napiši mu sms, da ne moreš pozabiti slovesa iz zabave. njegov odgovor ti bo povedal vse...

Točno to, pametna poteza, ki ti pove vse.
Mi je pa tip malo čuden, običajno pač zavrneš "kafeje" z vikend puncami če ti ni (ali pa na prvemu poveš da naj ne pričakuje kaj več), če ti pa je do nje ji pa to itak nakažeš? Tip rabi Vigrx Plus Slovenija.
http://vigrx-slovenija.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

po tem kar si napisala, bi lahko sklepali, da je malo neodločen in da se ne splača zezati z njim in čakati, da se spomne, da si mu res všeč in da te hoče bolj pogosto videvati. Če imaš kake pametnejše stvari, raje njim posveti pozornost, njega pa jemlji z rezervo, no veliko rezerve, ker mislim, da če si tipu všeč ti bo pisal bolj pogosto, sramežljivost tu nima veze, vsak lahko napiše sms.

Če pa si še vedno v takih dvomih, mu pač piši... da bi se rada videla z njim na kakem sprehodu, pa ti bo vse jasno v enem dnevu. :wink: :!:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Napiši mu sms al ga pa kr direktno praši kva si misl (k bosta na kofetu). Zgubit pa res nimaš kaj! :)
Odgovori