ena punca na forumu je skomentirala na post ene, ki je zaljubljena v albanca in da prvič sploh sliši za tak primer ker albanec in slovenka ne gresta skupaj in ta zveza je nemogoča, zaradi vseh načel in tradicij ki jih albanci imajo. Da ne ve kaj dela z njim, ker pri njih se ne ve nikoli kaj ti bodo naredili, saj na začetku so prijazni na to pa kmalu pokažejo svoj pravi albanski obraz in da od takih samo stran. in da tudi albanci naj nikoli ne bi bili z slovenko, ker oni iščejo samo žene "svoje krvi"..spet kao zaradi običajev
edino nevem ali je ta punca in vse druge ki so pisale podobno. mislile prave albance ali kosovske albance in niti nevem ali je bilo mišljeno za priseljene albance oz delavce, ki jih je vsepovsod veliko ali tudi tiste rojene tu.
Namreč ta tema mi je dala preveč za razmišjat predvsem negativnih misli je bilo preveč.
ker zame je razlika ali je nekdo v slovenijo priseljen, ali tu samo dela ali pa je tu rojen. Podobno bi lahko bilo tudi da bi nekdo rekel pojdi stran od srba, hrvata,..itd ker je pač druge narodnosti. samo tega se ne sliši pogosto, to je pač mnenje posameznikov, ki bi tako rekli. za albance pa je tolliko negativnih stvari povsod in kaki so in da se jih je treba izogibat da...ja ni kaj, jaz kot jaz sem se mogla zamislit.
zdej me res zanima vaše mnenje o tem in če je res tak par nemogoč oz nemore obstajat, in zakaj ne, če pa maš vsemogoče pare od srb/kinja-hrvat/ica, bosanc/ka-slovenc/ka francoz/inja-američan/ka in belci-ćrnci in tako naprej??

in samo za razmislek in primerjavo...poznam fanta, ki so mu starši kosovski albanci. On je rojen v sloveniji, izšolan, deloven, simpatičen pošten..in če mi ne bi povedal kaj je po narodnosti ne bi niti vedla. Poznamo se že dolgo, mi je všeč in med nama se nakaj dogaja. (isto bi bilo tudi če bi bil srb, hrvat, italijan,... po starših)
ja sto ljudi sto čudi, ne se ozirat na druge, poslušaj srce, ni važno kdo je, kaj je...to zdaj ni pomembno, ker načeloma mi je vseeno. Samo veste kako je, ko človek začne razmišjat vsemogoče stavri in potem še sliši ali prebere take zadeve, da se ti kar zvrti.
Moji kolegi/ce tisti, ki ga poznajo in tisti, ki ga ne pa sem jim ga samo omenila, niti eden ni skomentiral nič na to kaj on je. Ker ljudem je vseeno-večini. Pač fant kot fant.
Glede na to, da dol v kraj iz kjer so njegovi domači gre samo kdaj in kdaj..obiski, prazniki, pač sorodstvo,in še to 1x na nevem koliko let

Nevem no, sem še zmeraj mnenja, da je traba ločit tiste, ki so tu rojeni in živijo v pošteni družini in tisttimi, ki tu delajo in si iščejo neke punce oz žene.
Kaj boste skomentiral?