Zakai se fantje tako branijo resne zveze?
-
- Sramežljivka
Zakai se fantje tako branijo resne zveze?
helou. mam uprašnje za vs.. oz. me zanima vaše mnenje in kko vi gledate an to.
s tipom sva se spoznala konc avgusta.. bla sva ceu večer skupi, mau sva se lupčkala, izmenala cifri. mela sva stike prek mobitela, neta. čeprov sva iz istiga kraja. sm jst kriva za to d se nisva vidla.. ampak on me je čaku. pol sva se spet večrat vidla ( sprehodi p tko) in sva se pač držala za roke, lupčkala, lepo anma je blo. pol sm jst spet mau zajebala in sm mu rekla d nebi mela nč resnga z njim ane.. d nekak nism prpravlana na to še. in pol se 2 tedna nisva vidla. ampak on me je še kr čaku in sva se spet začela videvat. veččkrat k sm ga vidla , bl sm ga mela rada. tko d sva spet pristala skupi-ampak ne kot fnt in punca . pač sva mutila in nama je blo lepo. zdej to traja že več kot 1 mesc. vsak dan se usaj slišva al p vidva. skupi hodva vn in po eni strani je use tko kukr d bi bla skupi.. ampak nisva. sm mu to že umenila pač kko je zdej z nama a sva par al ne.. in pač nisva. on prav d je še čs in d se ne mudi. sej men je čiz kul.. sam veš pač bojim se d mi bo enkrat kr reku d mu to ni to in bo usega konc. jst bi p rada neko potrditev d on z mano misl resno in d je res sam moj. tko d me zaniam vaše mnjenje.. pač po kolk časa nej bi bla prov par. oz. bi se spodobl že d sm njegova punca..
in zakai ej tipom tok smotan se o tem pogovarjat in jim je tok težko resno začet s punco ( pač prašat jo če bi bla njegova punca in to) ker namreč poznam več parov k je blo isto tko težko tipu začet resno in d sta postala prov par je mogla pr ush met bl punca besedo.
no to bi blo to. čuskee
s tipom sva se spoznala konc avgusta.. bla sva ceu večer skupi, mau sva se lupčkala, izmenala cifri. mela sva stike prek mobitela, neta. čeprov sva iz istiga kraja. sm jst kriva za to d se nisva vidla.. ampak on me je čaku. pol sva se spet večrat vidla ( sprehodi p tko) in sva se pač držala za roke, lupčkala, lepo anma je blo. pol sm jst spet mau zajebala in sm mu rekla d nebi mela nč resnga z njim ane.. d nekak nism prpravlana na to še. in pol se 2 tedna nisva vidla. ampak on me je še kr čaku in sva se spet začela videvat. veččkrat k sm ga vidla , bl sm ga mela rada. tko d sva spet pristala skupi-ampak ne kot fnt in punca . pač sva mutila in nama je blo lepo. zdej to traja že več kot 1 mesc. vsak dan se usaj slišva al p vidva. skupi hodva vn in po eni strani je use tko kukr d bi bla skupi.. ampak nisva. sm mu to že umenila pač kko je zdej z nama a sva par al ne.. in pač nisva. on prav d je še čs in d se ne mudi. sej men je čiz kul.. sam veš pač bojim se d mi bo enkrat kr reku d mu to ni to in bo usega konc. jst bi p rada neko potrditev d on z mano misl resno in d je res sam moj. tko d me zaniam vaše mnjenje.. pač po kolk časa nej bi bla prov par. oz. bi se spodobl že d sm njegova punca..
in zakai ej tipom tok smotan se o tem pogovarjat in jim je tok težko resno začet s punco ( pač prašat jo če bi bla njegova punca in to) ker namreč poznam več parov k je blo isto tko težko tipu začet resno in d sta postala prov par je mogla pr ush met bl punca besedo.
no to bi blo to. čuskee
Najprej tole-malo bolj pravilno piši, ker tole kar si napisala je zelo težko berljivo!
In naprej?Verjemi, da se tudi tipi ne branijo ljubeče zveze.Na grobo rečeno, glede na to da vaju ne poznam-lahko da si pač zares jemlje čas, da te spozna itd.Lahko pa tudi, da si za tako, sproti, dobra, dokler ne bo našel boljše.
In naprej?Verjemi, da se tudi tipi ne branijo ljubeče zveze.Na grobo rečeno, glede na to da vaju ne poznam-lahko da si pač zares jemlje čas, da te spozna itd.Lahko pa tudi, da si za tako, sproti, dobra, dokler ne bo našel boljše.
The world is as you are.
džeki, a predlagaš, naj se ona sprijazni s tem, da se ji tip izmika in ostane v nekem kvazi odnosu, ki si ga ne želi, ker ima kao normalnega tipa???
njegova.mala: ključ je v komunikaciji. povej mu kar si nam, da ti je pomembno da se definirata kot par. od avgusta do zdaj, te je že dovolj spoznal, da ve ali si te želi za dekle ali ne. v primeru da ti noče dati jasnega odgovora, potem si samo prehodna zanimivost. žal.
njegova.mala: ključ je v komunikaciji. povej mu kar si nam, da ti je pomembno da se definirata kot par. od avgusta do zdaj, te je že dovolj spoznal, da ve ali si te želi za dekle ali ne. v primeru da ti noče dati jasnega odgovora, potem si samo prehodna zanimivost. žal.
Vsak raj ima svojo kačo.
sej ni treba da ti reče če boš njegova punca - to se vidi že v obnašanju. če veliko časa preživita skupaj, če kdaj kašen plan omeni za prihodnost, če je vajina veza ekskluziva (se ne videvata z drugimi).... A ni to dovolj? Zakaj morte nekateri tolk komplicirat. SPloh pa kako veš da ga hočeš za vedno... A se je res tako težko sprostiti in uživati v trenutku?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
s0nckic4, mislim, da ni hotel tega predlagat, temveč dat, err, ne "moško" ampak "fantovsko" videnje pojma "resna zveza v najstniškem obdobju" (domnevam, da je avtorica teme tam nekje*).
(sej sem tud jz že hotela napisat ":roll: svašta", pa sem se spomnila, da sem jz svojega takratnega (pri 16, 17 letih) res v slabo voljo spravljala
)
*če je pa starejša pa: božemili..
..pojedle te bodo, vse tiste, ki so še s svojim iz SŠ.Džeki napisal/-a:V mladih letih se vsak normalen tip brani "resne zveze", saj je mladost namenjena pridobivanju izkušenj, ne pa resni zvezi, ki te v puberteti, ko so hormoni na višku, samo omejuje in spravlja v slabo voljo.

(sej sem tud jz že hotela napisat ":roll: svašta", pa sem se spomnila, da sem jz svojega takratnega (pri 16, 17 letih) res v slabo voljo spravljala

*če je pa starejša pa: božemili..
purple_rain, se strinjam. ampak dejstvo je, da njej ta definicija veliko pomeni. in med čakanjem, da se bo fant odločil kaj bo z njima, bo ona nemirna, živčna, ipd. sploh ko pomislim nazaj, sem bila v sš sama dosti podobna. zato ji tudi svetujem, da če ji je to tako pomembno, naj se ne muči, ampak si najde nekoga, ki ne bo imel težav z definicijami 

Vsak raj ima svojo kačo.
- delusional
- Cosmopsiho
hm, ja ne vem zdej kuk je ta tip star, ampak po mojih izkušnjah, se tipi bojijo resne zveze, ker so to že imeli in jim je prinesla več slabega kot dobrega in se sedaj ne pustijo več ujet.
drugi pravijo da jaz nimam prav in da je to samo izgovor in da tipu pač ne dogajaš dovolj. res je, da od poletja do zdaj te je že dovolj spoznal, da točno ve kaj hoče od tebe in očitno to resna zveza ni. problem je zdaj ta občutek, ki ga mogoče imaš ali boš dobila, da si podcenjena in nevredna resne zveze. zato ga odjebi in sebi dopovej, da si vredna resne zveze, ker tako njemu samo dovoliš da te ponižuje in pometa s tabo.
drugi pravijo da jaz nimam prav in da je to samo izgovor in da tipu pač ne dogajaš dovolj. res je, da od poletja do zdaj te je že dovolj spoznal, da točno ve kaj hoče od tebe in očitno to resna zveza ni. problem je zdaj ta občutek, ki ga mogoče imaš ali boš dobila, da si podcenjena in nevredna resne zveze. zato ga odjebi in sebi dopovej, da si vredna resne zveze, ker tako njemu samo dovoliš da te ponižuje in pometa s tabo.
Ja moski se bojijo resne zveze, bojijo se porocit, bojijo se imeti otroke, le kaj se za vraga!! Zenske smotane pa jih cakamo, da se bodo odlocili, kaj oni sploh hocejo v lajfu! Kdo je rekel, da samo v srednji soli se to dogaja? Celo hudicevo zivljenje moski niso pripravljeni imeti nekaj vec, ker jim kao krades svobodo! Daj naj mi nekdo napise, kaj je njihova svoboda? Ja zenske kao ne smemo pritiskat, da jih ne ustrasimo! Celo zivljenje se oni kao strasijo od necesa, in mi pazimo! Ma ga bos ustrasila in mu povedala direkt kaj te muci, ce pa noce imeti kaj vec s tabo, mu bos rekla naj izgine iz tvojega lajfa! Ja valjda ga bos cakala, da on premisluje pa potem ga bos zagledala kako se sprehaja s drugo in bos dobila odgovor, da nimas kaj za zamerit, ker itak nista bila par! Saj ti hoces samo definiran odnos, da bosta par, in hoces da probata kako vam bo slo skupaj, mu ne bos predlagala zveza do groba, ne vem kaj je tukaj za ustrasit
Sončkica, predlagam ji, da se ne obnaša kot 90 % njenih vrstnic in ne sili tipa v nek kvazi-odnos, ki ga on itak noče. Če ji je tip všeč, naj se da z njim dol, enkrat, stokrat, obema bo fino, pa na zaščito ne pozabit.
O nesmiselnosti resnih zvez v puberteti sem se že razpisal, res se ne bi ponavljal.
O nesmiselnosti resnih zvez v puberteti sem se že razpisal, res se ne bi ponavljal.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Kranj
Akvamarin napisal/-a:Ja moski se bojijo resne zveze, bojijo se porocit, bojijo se imeti otroke, le kaj se za vraga!! Zenske smotane pa jih cakamo, da se bodo odlocili, kaj oni sploh hocejo v lajfu! Kdo je rekel, da samo v srednji soli se to dogaja? Celo hudicevo zivljenje moski niso pripravljeni imeti nekaj vec, ker jim kao krades svobodo! Daj naj mi nekdo napise, kaj je njihova svoboda? Ja zenske kao ne smemo pritiskat, da jih ne ustrasimo! Celo zivljenje se oni kao strasijo od necesa, in mi pazimo! Ma ga bos ustrasila in mu povedala direkt kaj te muci, ce pa noce imeti kaj vec s tabo, mu bos rekla naj izgine iz tvojega lajfa! Ja valjda ga bos cakala, da on premisluje pa potem ga bos zagledala kako se sprehaja s drugo in bos dobila odgovor, da nimas kaj za zamerit, ker itak nista bila par! Saj ti hoces samo definiran odnos, da bosta par, in hoces da probata kako vam bo slo skupaj, mu ne bos predlagala zveza do groba, ne vem kaj je tukaj za ustrasit
Hahaha

Re: zakai se fantje tok branjo resne zveze?
njegova.mala napisal/-a:sm jst kriva za to d se nisva vidla.. ampak on me je čaku.
pol sm jst spet mau zajebala in sm mu rekla d nebi mela nč resnga z njim ane.. d nekak nism prpravlana na to še.
In le zakaj bi se potem on branil resne zveze s tabo, če si mu ti rekla da nebi, zdaj bi pa rada da ti reče da si njegova punca, odloči se kaj bi rada

Moški se ne branijo resne zveze, problem je v tem da imajo drugačno predstavo o tem kaj je resna zveza, ženska pa njegovo vedenje označi za neresno in nezrelo.
Meni se pa zdi, da se moški enako otepajo resne zveze kot nekatere ženske. Nekaterim je pač še pri 30ih užitek bit samske in žurat z enako mislečimi kolegicami, take so navadno tudi mnenja da so moški itak vsi prasci in skratka, kdo rabi moške?.. Jaz že ne.
Avtorica teme je verjetno stara nekje 16 let, če je več.. no, bom zadržala zase raje. Če ti prej nisi točno vedela, kaj bi z njem, pa da ne bi zveze, zdej pa jo kar na lepem bi, no - kaj bi si pa ti mislila če bi ti en fant tako rekel? Najprej ne, potem ja? Da si kot nekakšna rezerva okej, če pa pride mimo kej boljšega, bo pa drugi okej - in ker drugega ni bilo, je zdej on v redu. Mogoče ima on tako predstavo v glavi, da pač ti enostavno nisi resna.

Avtorica teme je verjetno stara nekje 16 let, če je več.. no, bom zadržala zase raje. Če ti prej nisi točno vedela, kaj bi z njem, pa da ne bi zveze, zdej pa jo kar na lepem bi, no - kaj bi si pa ti mislila če bi ti en fant tako rekel? Najprej ne, potem ja? Da si kot nekakšna rezerva okej, če pa pride mimo kej boljšega, bo pa drugi okej - in ker drugega ni bilo, je zdej on v redu. Mogoče ima on tako predstavo v glavi, da pač ti enostavno nisi resna.
Re: zakai se fantje tok branjo resne zveze?
njegova.mala napisal/-a:helou. mam uprašnje za vs.. oz. me zanima vaše mnenje in kko vi gledate an to.
no to bi blo to. čuskee
Ti si že na začetku vse zašuštrala, ko si mu rekla, da nisi pripravljena na nič resnega. Se je on očitno s tem sprijaznil in je njemu tudi čisto ql tako kot je. In dokler mu ti ne boš povedala da si želiš nekaj več - biti njegova punca, bo to še vedno kr nekaj...in čez čas mu bo morda lahko res dopizdilo, ali pa si bo poleg tebe iskal še druge punce. Sej vidva itak nista v resni zvezi.
Zato če hočeš kaj več od njega mu to povej čimprej.....pa boč potem videla kaj bo on rekel. Če bo za, vse lepo in prav

Itak si pa v štartu ti zajebala....tako da se ne čudi, če bosta postala par in boš čez čas ugotovila, da je imel v tem času ko vidva nista bila skupaj in sta se samo zabavala en z drugim, tudi druge bejbe.
Povej mu kaj čutiš in razčistita kaj si kdo od vaju želi...