Jaz imam pa en velik problem.
Z fantom sva skupaj 4 leta (že od 15 leta),on je zdaj 19 jaz bom pa 20 vsak čas.
Že nekaj časa se sprašujem,če je to še to in nikakor ne pridem do odgovora ker imam različne občutke enkrat se mi zdi da hočem bit z njem potem drugič pa da nočem. Že nekajkrat sem hotela končati zvezo ampak sem zmeraj popustila in se vrnila k njemu po parih dneh. Problem je tudi to ker zmeraj kadar imam voljo da bi nehala ta volja kmalu izgine. Prevečkrat se tudi sprašujem kako bodo to znanci in familija uzeli ker so že vsi navajeni da sva skupaj. Nazadnje ko sva bila skupaj zunaj z prijatelji in on smo pač malo popili in jaz sem govorila take neumnosti da je brez veze imeti fanta in take, to pa samo zato ker sem videla kako se druge punce zabavajo in plešejo

On se je nekaj časa mulav ampak mi je oprostil

Najhujše mi ej to ker ga imam zelo zelo rada ampak imam občutek usake tolko časa da bi rada tudi kaj novega sprobala(čeprav občutek za nekaj časa mine)
Bed mi je videt nek nov par zaljubljen medtem ko so najine iskrice že morčno izpuhtele in tisti čarm ko sve naredi zate.Pogrešam to ...
Velikokrat sem brala da če si ze od mladega v zvezi, da potem ko si že nekaj časa z partnerjem ali živiš z njim imaš občutek da se nisi dosti znorela,žurala...in bojim se da se bo to zgodilo tudi meni.
Tudi če bi nehala da se pač jaz malo izžuram ne vem če bi se še kdaj vrnil k meni glede na to da sva oba pač prva ljubezen en drugega in prvič use skupaj (tako on gleda na to). Veliko sva že govorila o skupnem življenju čeprav ne vem kako ker sva čisto različna med drugim po karakterju in tudi po vzgoji.
upam da mi bo zmala katera mal olajšati to situacijo