Jaz si vedno najdem čas in pošljem kak sms, če že ne pokličem...to sigurno ni izgovor. Je pa dejstvo tako, da vrjetno tip nič noče več od tebe, če te nič ne pokliče ali pa se ti javi. Ni mogoče da bi biu preveč zaposlen...ne morš bit tok zaposlen, da ne najdeš 3 minute v celem dnevu, da se na nekoga spomneš in mu pošlješ kak sms, če že druga ne. Pač če nočeš osebe prizadeti, je ne kličeš več. Tako kot moški se tudi ženske ohladimo včasih in si ne mormo pomagat. In namesto, da bi z drugo osebo zapadli v globoke pogovre, je lažje, če kar prenehaš z vsem. Ker po mojem se ti tudi ne da razlagat, kako pa kaj, pa zakaj...enostavno "pozabiš" ker ti je neprijetno o tem govorit, zakaj ti nekdo ne "potegne" več...
In potem me punce razmišljamo o tem, ker ga pač nočmo zgubit...sej mogoče je pa res preveč zaposlen, pa ni imel časa, bla bla bla...ja my ass...odjebu te je, sprijazni se....to so dejstva, ki jih ne moremo zanikati. Če pa je res, po velikem slučaju, prišlo kaj vmes, te bo pa tko obvestil in ti povedal zakaj se ni oglasu 

Eh lažje je rečt neki, kot pa resnico...ne vem zakaj se ljudje bojijo resnice...in zakaj tega tud ne upajo povedat...