Razen če se misliš enkrat poročit z enim ful tradicionalnim, ki te bo dal kamenjat, če ne boš krvavela na poročno noč.
Pa glede na to, da si že krvavela, je tudi za to verjetno že prepozno.
Dokončajta stvar pa začnita uživat v seksu.
Pa glede na to, da si že krvavela, je tudi za to verjetno že prepozno.
Predvem je pa pomembno da zaupaš fantu, da mu poveš da še nisi (v primeru da mu to še nisi povedala), pa da če te preveč boli mu pač to poveš, enkrat vama bo že uspelo, ni tragedija če ne rata v prvo.
Skratka, pravijo da kondom ni 100% zaščita, ker če malo bolje pomislim, kljub kondomu resnično pride do stika kože, ta virus se pa prenaša s stikom. HPV stakneš, le če je tvoj partner okužen z njim, kar pa ne moreš vedet če je, saj za moške ne obstaja test za HPV. To ni kot gonoreja, klamidija, silfilis ko se vse da stestirat. Baje da je HPV razširjen, da ga ima vsaka 3. ženska. Nočem te strašit, ampak sm brala da so procenti kar visoki. Pač, pri meni doma je bilo tut tak da so starši rekli da bodo naju s seetro cepivi, pa je prišel ven oni primer ko je na eno žensko slabo vplivalo cepivo, no na koncu naju niso cepili. Sestra je še nedolžna in jo skos prepričujem da se gre cepit. Glede na to da v temi sam midve komunicirama, če te kaj extra še zanima, mi lahko komot pošlješ ZS, da ne bova preveč blatile teme, da ne bodo administratorke kaj jezne. 

Konkubina* napisal/-a: Medtem me bo fant že pustil, niti sama nebi vzdržala, kaj pa potem? Bom cepljena za brezveze ker, kaj če niti nobenega resnega fanta več nebom našla takrat (posledično tudi spolnih odnosov nebo)? :(
Konkubina* napisal/-a:Jochie napisal/-a:me zanima kolikšen delež uporabnic cosmoforuma je cepljen...![]()
pišete kot da bi šlo za konec sveta, če se ne cepiš!![]()
![]()
Kako bi se pa dalo ugotovit če ma moj fant kakšnega v sebi? Ker lahko da maš virus, samo simptomi se ti ne razvijejo, oz pri moških je tak da prenesejo na žensko, pri njej pa je dosti več verjetnosti, da se kaj razvije iz tega...
Lahko ga pa vprašaš sicer če so bivše mele vredu PAP-test, da boš potem bolj mirna in v primeru da tip odgovor na tvoje vprašanje ve. Ker če je PAP-test OK, potem po vsej verjetnosti nimaš HPV-ja oz. sprememb celic (še) ni.
lahko povem da se jz nism cepila... Lahko pa preberete temo o PAP-testu in tam ugotovite koliko punc je melo težav z brisom, koliko jih je imelo posege (konizacijo) in tak naprej. Če maš kondom, ne rabiš KT, v primeru da se kondom seveda pravilno uporablja...čuftika napisal/-a: Koliko je krvi ko te fant razdeviči je itak odvisno od ženske, ene sploh ne krvavijo, pri meni je bilo pa kr nekaj flekcov krvi, na posteljnini sicer nič, ampak vseeno svetujem neko brisačo za od spodi.