Lep pozdrav ,
moja situacija je sledeča ( predivdevam da ni edina

) , spoznal sem punco s katero sem v vezi 2 meseca poznava se že dlje časa , oba sva bila zaljubljena in težko sva preživljala trenutke eden brez drugega. No potem pa mene kakih 10 dni ni bilo in je blo vse cool , potem pa jo je v 1 ali dveh dneh kar naenkrat zbegal bivši fant . No in punca je rekla da je zbegana in odgovora nisem dobil ker je rekla da mi bo povedala in mi ni še do zdaj . če ji pošlem sms mi odpiše v takem stilu kot da je vse OK. a na telefon se ne javi ali če ji ne odpišem na sms je pa užaljena in sprašuje če ji zamerim , ko pa se je enkrat slučajno oglasila ji je glas zadrhtel sem imel občutek da se bo zjokala in je rekla da nima časa. Nevem zakaj se punca pri 25 letih nemore odločiti in me pušča v dvomu ?
Jo je mogoce bivši tok zmedel da neve kaj hoče? (veza je trajala približno 3-4 mesce WTF??!?-mislim pa da stvari niso bile razčiščene ker jo je pustil on , ampak bivši je bivši????)
ali pa hoče mene pa je bila znjim ko mene ni bilo pa ima slab občutek ? ali pa hoče bit mal znjim da vidi in bi potem prišla kmeni nazaj ?
mogoce rabi čas za premislek ?
Nevem a naj jo pustim na miru da me sama pokliče ker se mi ne javi , uglavnem situacija je čudna ?
Ampak to so zame nesramne igre ki se jih pri teh letih ne igra ... in če maš enga rd in si tok zaljubljen v njega kot mu gvooriš bivšega pozabiš???
Hvala za odgovor