Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
-
- Cosmopsiho
Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Nadaljujte tukaj..
Stara tema
Stara tema
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Sj se tema nadaljuje. Res ni pregledna tema s 350imi stranmi, večkrat so ble težave s praznimi stranmi ipd.. vsaka tema s tolikimi posti se zaklene in se ustvari nova, identična(sj je isti naslov), kjer gremo naprej. In sj ohranjamo temo živo, če je ustvarjena nova, samo part 2. 

It was forever..but it didnt last long..
vedno sem za prebolevanje s tem, da uživaš (izkoristiš vsak trenutek za stvari, ki so ti všeč) in usmeriš pozornost drugam. Če ne gre nikakor, spremeniš način življenja (uvedeš nekaj sprememb v svoj način. Npr. Nov hobi, opustiš slabe navade).
Mene je življenje izučilo, da eje vsako prebolevanje vredno. Vsak konec ima smisel in po mojih prebolevanjih sem našla osebo, ki je več kot sem kdajkoli pričakovala od koga...
Sm, a ne bi blo pametno, da bi kdo, ki preučuje obdobje prebolevanja in zbira asvete zbral vse uporabne nasvete na en seznam... Mogoče še meni pridejo kdaj prav... Čeprav mi ljubezni najverjetneje ne bo treba več prebolevat. Trkam na les.
Mene je življenje izučilo, da eje vsako prebolevanje vredno. Vsak konec ima smisel in po mojih prebolevanjih sem našla osebo, ki je več kot sem kdajkoli pričakovala od koga...
Sm, a ne bi blo pametno, da bi kdo, ki preučuje obdobje prebolevanja in zbira asvete zbral vse uporabne nasvete na en seznam... Mogoče še meni pridejo kdaj prav... Čeprav mi ljubezni najverjetneje ne bo treba več prebolevat. Trkam na les.
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Za vse, ki prebolevajo: "vtičnik" za FF in Chrome http://blockyourex.com/
(al pa sam za vse nadležne osebke, ki jih nočete več "srečevati" na spletu)

- sarchika09
- Komunikatorka