Kolektiv

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Kolektiv

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

Mislim, da ta tema še ne obstaja.

V kakšnem kolektivu delate, vsi tisti ki ste zaposleni? Je to večji/manjši kolektiv? Vam je všeč oz. ste zadovoljni z njim?!
Bi vam bolj ustrezalo, da bi delali sami?

Vedno se najde kdo, ki nam ne ustreza in lahko dol. kolektiv pokvari, ali pač ne, in nam ustreza tako kot je. :)
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nica »

Trenutno delam sama, mi paše tako. Imam delo, ki zahteva enega človeka, tako da mi je že narobe, če šef kaj naredi, ker potem jaz ne vem kaj pa kako je naredu :? .

Delala sem pa v kolketivu več ljudi pa ne vem no, ni bilo všeč. Rajši delam v manjših skupinah.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

kolektiv je majhen. nekih 15 ljudi. vsi so super. sodelovka s katero sedim v pisarni je the best ženska.

samo šef je nesposoben moron.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Sicer delam svoje delo sama, ampak smo pa na nek način tudi kolektiv..sicer s samim kolektivom nimam težav, težave imam s sodelavkami, ki pri 24 vidijo samo svojega tipa, željo po otrocih ipd. in ne dopuščajo drugega mnenja, ker pač sama nisem taka in avtomatsko ne spadam zraven.
Houd de wereld tegen
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

***Ally*** ja to so primerki tipičnih žensk, ki ne vidijo drugega kot svoje moške, otroke, jih prehvalijo, ter (pre)grajajo taščo.
In v takšnih primerih, mislim, da je najbolje, da se z njimi pogovarjaš le o službenih zadevah, pa mogoče kakšnih vsakdanjih stvareh...
In v takšnem primeru pomislim, je res najbolje, delati sam, veš kaj imaš za delati, čeprav mogoče ti pa takšno delo ter služba hkrati, lahko postaneta dolgočasni...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

nas je okrog 40-50, ne vem točno. v bolj tesnih stikih sem s kakšnimi 15-imi in so vsi super :cool: . se dosti zafrkavamo, sem si našla tudi dve pravi prijateljici vmes, ker smo vi razmeroma mladi ga gremo tudi žurat občasno. skratka super. z ostalimi pa niti v službi nisem v neposrednem stiku in se t njimi ne ukvarjam preveč, ampak so tudi v redu kolikor vem
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Nas je okrog 30. Pa je kar ok kolektiv. Enkrat se bolje razumemo drugič slabše, ful pomembno je tudi kakšen je šef. Naš je zadnje čase :motz: tako, da se to tudi pozna malo na motivacijo zaposlenih. Ampak razumemo pa se še vseeno, če ne druga si jamramo :D
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Majhen kolektiv. Razumemo se super.
Nivea
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mi se razumemo
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Maj. 2010 8:50, skupaj popravljeno 1 krat.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: Kolektiv

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

[quote="T00Mika"]Mislim, da ta tema še ne obstaja.

V kakšnem kolektivu delate, vsi tisti ki ste zaposleni? Je to večji/manjši kolektiv? Vam je všeč oz. ste zadovoljni z njim?!
Bi vam bolj ustrezalo, da bi delali sami?

Vedno se najde kdo, ki nam ne ustreza in lahko dol. kolektiv pokvari, ali pač ne, in nam ustreza tako kot je. :)[/quote

Jaz sem delala že v različnih kolektivih, mejhnih, velikih, starejših, mlajših, pretežno ženskih, pretežno moških...

Trenutno je cel kolektiv nekje 70 ljudi, od tega meni malo bližje nekje 30, še bližje pa 15 :) Z nekaterimi se dobro razumem, z nekaterimi sem pač samo na živjo...sem imela pa kar težave na začetku, ker so nekateri hotel delat z mano kot s kakšno punčko, brez kakršnegakoli spoštovanja...no to se je mejčkn popravilo, tud šef je res v redu... Pogrešam pa kdaj tak manjši kolektiv, k bi bili res team, ker tle se bolj porazgubi.

Mam pa občutek, da v vsakem kolektivu po določenem času nastanejo trenja in neke bitke za priljubljenost, oblast, privilegije...vsaj že parkrat sem bila priča temu in mi to res ni všeč.
not_me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a not_me »

delam v majhnem kolektivu, v katerem so same ženske, šef je moški. vse smo približno enako stare in ko sem prišla na to delovno mesto, se mi je to zdelo zelo fajn - mlad, sproščen in zabaven kolektiv - tu bo super..ampak se je hitro začela kazat ženska hinavščina, sploh ker sem imela višjo stopnjo izobrazbe kot večina in sem naenkrat opravljala pomembno delo in bila za to večkrat pohvaljena - od sodelavk sem vedno bolj dobivala polena pod noge...na vse možne načine me je že katera skušala prizadet..od začetka me je njihovo obnašanje kar bolelo, ker sem jim veliko pomagala in nobene nebi zavestno tiščala v drek, no ko sem pa razčistila in ugotovila, da je problem v njih, ker so name ali ljubosumne ali na tak način skušajo reševati svoje težave in mi v bistvu celo zavidajo, pa mi te zadeve ne pridejo več do živega..ignoriraš pa je...sicer pa - what goes arround comes arround ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

***Ally*** napisal/-a:Sicer delam svoje delo sama, ampak smo pa na nek način tudi kolektiv..sicer s samim kolektivom nimam težav, težave imam s sodelavkami, ki pri 24 vidijo samo svojega tipa, željo po otrocih ipd. in ne dopuščajo drugega mnenja, ker pač sama nisem taka in avtomatsko ne spadam zraven.

jaz se pa ne bi razumela z ženskami, ki so pri svojih 25ih ali 30ih v službi od 7ih jutri do 19ih zvečer in nimajo nobenega privatnega življenja, nimajo partnerja, niti ne razmišljajo o tem, kaj šele o družini in vidijo samo denar, svoj pohlep in ambicionzost, naredile bi vse za napredovanje,....
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

delusional napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:Sicer delam svoje delo sama, ampak smo pa na nek način tudi kolektiv..sicer s samim kolektivom nimam težav, težave imam s sodelavkami, ki pri 24 vidijo samo svojega tipa, željo po otrocih ipd. in ne dopuščajo drugega mnenja, ker pač sama nisem taka in avtomatsko ne spadam zraven.

jaz se pa ne bi razumela z ženskami, ki so pri svojih 25ih ali 30ih v službi od 7ih jutri do 19ih zvečer in nimajo nobenega privatnega življenja, nimajo partnerja, niti ne razmišljajo o tem, kaj šele o družini in vidijo samo denar, svoj pohlep in ambicionzost, naredile bi vse za napredovanje,....

imamo kombinacijo obojega-->sanjajo o družini IN napredovanju oz. o tem kako bi čim dlje prilezle v tem poklicu (ne vem pa, kako nameravajo vse skombinirati)

najbrž nimam problemov s kolektivom ampak z napačno izbiro poklica :?
Houd de wereld tegen
Odgovori