Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?
Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?
hej! učeraj sem bila z enim čudovitim fantom na prvem zmenku.
bila sva na pijači, mal pohajala, pogledala film itd. po filmu pa je rekel da ne more sedet pri miru zraven mene ne da bi me poljubil, ker sem mu ful lušna
njemu je blo ful nerodn, men tut, blo je kt v filmu... pol pa sva se 1 uro po moje sam poljubljala. brez sexa seveda! blo je kot v sanjah... ko sva se razšla je reku da se slišimo. zdej pa me zanima, kaj pomeni ta se slišimo pri fantih? ko je prišel domov mi je prej ko je šel spat še napisal sporočilo da se je imel lepo in lahko noč. vem da ne smem jaz zdaj klicat, sam zanima me kaj pomenita te dve besedi pri tipih? 
it's just me.
a se hecaš?? S čim se dandanes folk ukvarja...
Ja pač reku je da se bosta še slišala ( po telefonu, sms, msn) al pa da se slišta tko k se vidita spet..
Neh tolk analizirat njegove besede pa uživaj. Pa nevem kje piše da ga ne smeš poklicati?
Ja pač reku je da se bosta še slišala ( po telefonu, sms, msn) al pa da se slišta tko k se vidita spet..
Neh tolk analizirat njegove besede pa uživaj. Pa nevem kje piše da ga ne smeš poklicati?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
sirova štručka
- Cosmopsiho

- undercover
- Komunikatorka

-
Fancy Nancy
- Komunikatorka

Pomoje gre za dva najstnika.
Mislim, da (še) ni potrebe po tolikšnem analiziranju oz. spraševanju, glede na to, da sta se samo še enkrat dobila in še ni bilo časa, da bi šlo kaj narobe.
Saj ni povedal v kitajščini, da ga ne bi mogla razumeti. Če je rekel, da se slišita, to pomeni točno to, kar ti je povedal.
V kateri reviji si to prebrala? Če ne dočakaš njegovega klica jutri ali pojutrišnjem, ne bo konec sveta, če ga pokličeš. No panic, pa bo.
Mislim, da (še) ni potrebe po tolikšnem analiziranju oz. spraševanju, glede na to, da sta se samo še enkrat dobila in še ni bilo časa, da bi šlo kaj narobe.
Saj ni povedal v kitajščini, da ga ne bi mogla razumeti. Če je rekel, da se slišita, to pomeni točno to, kar ti je povedal.
lely_be napisal/-a:vem da ne smem jaz zdaj klicat
V kateri reviji si to prebrala? Če ne dočakaš njegovega klica jutri ali pojutrišnjem, ne bo konec sveta, če ga pokličeš. No panic, pa bo.

-
Horus
-
Fancy Nancy
- Komunikatorka

-
Horus
-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj

xD