Spinning

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori

Spinning..

prakticiram, mi je zelo všeč
2
25%
ne prakticiram, mi ni všeč
2
25%
ne poznam
4
50%

Skupaj glasov: 8

Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Spinning

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

pred kratkim mi je prijateljica predlagala 'novo' obliko vadbe, spinning..

Spinning je skupinska vadba, ki jo izvajamo na stacionarnem kolesu (spinnerju) ob spremljavi glasbe. Skrbno načrtovane treninge izvajajo strokovno usposobljeni inštruktorji z licenco. Spinning vadba je kljub skupinskemu značaju, individualen trening, kjer si vadeči sam nastavlja obremenitev na spinnerju glede na starost, fizično pripravljenost in cilj, ki si ga je zadal. Zaradi lažjega doseganja ciljev in spremljanja napredka je zaželjena uporaba merilcev srčnega utripa. Priporočena je tudi kolesarska oprema.

katera to prakticira? kakšni so učinki te vadbe, ste z njo zadovoljne? razlogi za in proti? :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
doda22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a doda22 »

Meni ni kul, ker me po nekaj časa kolesarjenja začnejo boleti kolena. Drugač se mi pa zdi zelo dobra vadba, saj lahko pokuriš vlko kaloriji...pa tut sam nisi na peciklu (je vedno neke ljudi okoli tebe), pa še vaditelj te spodbuja;)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

men se zdi dolgocasno na prvi pogled, res pa je da se nism probala...hodim pa v fitnes in v sosednji dvorani prakticirajo ta trening s TAKO OBUPNO musko da me je kr groza mim it...mogoce me je tut to mal odbil
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Jaz sem nekaj časa hodila na spinnign v Panterja in mi je bilo zelo všeč, samo sem nehala, ker sem imela dovolj rutine, pa še z avtom sva mogla it, ker je bilo pozimi.

Je bilo pa super, ker je bil vaditelj krasen, tudi muziko je imel res super - vse razen štanca, tudi domače Avsenike je imel, ko smo šli 'v klanec'. Pa res je bil faca, stalno se je nekaj hecal, nič ni bil tiho. Opazil je pa vse - če si kaj nepravilno delal.

Enkrat ga je zamenjal drug vaditelj in imel sam štanc - joj tisto pa ni bilo fajn.

Se pa res prešvicaš, amapk je ful odvisno od tebe samega - koliko si nastaviš obremenitev, ni namreč nujno, da goniš točno tako kot ti reče vaditelj.
SHAKIE
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a SHAKIE »

jaz sem hodila na spining v mega center.zdelo se mi je super vse sem dala iz sebe naslednji dan sm se pocutila pa kot rozica :)
skoda je le da se mi vse skupaj zdi predrago sploh zato ker nikakor nisem mogla porabit 12 vadb v dveh mesecih ker je v zimskem casu tako velik naval na to vadbo da ni bilo vec prostih mest....
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

mega centr kranj?
Zivljenje je piskotek!
malamiška
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malamiška »

A imajo tako vadbo tudi kje v Ljubljani? npr. Sunny center?
<a href="http://www.vitamini-centrum.si">vitamini</a>,<a href="http://www.vitamini-centrum.si/vitamini-zdravje-in-delovanje">zdravje</a>
Odgovori