Živjo!
Upam, da podobna tema še ne obstaja in, da mi boste znali odgovoriti. Imam prenosnik HP Compaq 6715s
(slikca:
http://www.notebookcheck.net/uploads/pi ... 400_01.jpg )
in z njim imam problem. Star je okrog 2 leti in je takrat stal blizu 700€. Navajena sem ga še pa još in ga res ne želim menjati (celo ime ima

). Problem pa je, da se po nekajurnem delu enostavno ugasne. Najprej sem mislila, da je problem v pregrevanju, zato sem kupila ventilator. Kljub ventilatorju se je računalnik še naprej pregreval na temperaturo nad 100°C, a ugašati je nehal. Potem pa sem si nanj naložila igrico (čisto preprosto, da ne bo pomote) in po 15tih minutah igranja te igrice je ugasnil, potem pa ga še kakšnih 10minut ni bilo mogoče zagnati. Igrico sem izbrisala, vendar se mi sedaj računalnik ugaša pri skoraj vsaki igrici in celo pri gledanju filma. Kot, da enostavno ne zmore prenesti obremenitve in se izklopi. Pred kratkim sem ga razstavila in ga očistila precejšnje doze prahu, vendar ni pomagalo. Sicer pa z njim (vsaj na oko) ni nič narobe.
Upam, da se kdo tu dovolj spozna na te zadeve in mi bo pomagal rešit težavo. Veselim pa se tudi že sarkastičnih pripomb moških v stilu "še ena baba, ki ne zna z računalnikom"