hehe, sva nekje na istem

6 let aktivna sportnica, 2,5uri na dan treningov...potem pa fertik, zamenjala solo, mesto...pa sm se totalno polenila. potem sm zacela en drug sport trenirat, pa nehala, pa eno leto spet nekaj drugega trenirat pa mi je blo ful vsec, pa je trener umru...pa spet neki drugi sporti. no zdaj ostajam pri sportnem plezanju

in sicer, da se zmotiviram hodit na treninge mi mora bit sport noro vsec, morajo mi bit vsec ljudje tam, in trener, drugace mam odpor hodit. zase sm nasla zmagovalno kombinacijo, individualni sport in super ljudje!

nisem za neke skupinske sporte, niti za fitnes k si popolnoma sam in se mors sam gnat. tako da ti predlagam da poskusis cim vec sportov, da bos nasla nekaj kar ti ustreza...motivacija ti bo pa sport v katerem resnicno uzivas!
sama sem ze trenirala: karate, kung fu, veslanje, jahanje (bolj rekreacijsko), jadranje (tecaj in potem se nekaj bolj na lastno pest), tenis...
v glavnem sem ful za sportne aktivnosti, ampak dalec od tega da bi se pripravla da bi sla vsak dan tect. lena, ampak bi sportala....

res grozno

tako da rabim obvezne treninge, in potem ni nobenga problema.
srecno pri iskanju sporta ki ti je pisan na kozo!

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.