Sprejemljiva razlika v letih

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Koliko let razlike se vam zdi sprejemljivo v razmerju

1-2
3
5%
3-4
17
28%
5-6
16
27%
6+
24
40%

Skupaj glasov: 60

In_common
Sramežljivka
Sramežljivka

Sprejemljiva razlika v letih

Neprebrana objava Napisal/-a In_common »

Koliko let razlike je za vas sprejemljivo v odnosu? Zame je do 5....
Če ne morete preplezati zidu, naredite vrata!
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Moj lubi je starejsi 12 let. In mi je super :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Goth.princess »

največ sedem let! več pa ne. da bi imela enega 35-letnika, ki bi se slinil po meni? ni šans, jaz nisem takšna, jaz hočem imeti mladega, da me zadovolji v postelji in ne da mu potem pokajo kosti!!!
Selvedin&Mihaela
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

največ sedem let! več pa ne. da bi imela enega 35-letnika, ki bi se slinil po meni? ni šans, jaz nisem takšna, jaz hočem imeti mladega, da me zadovolji v postelji in ne da mu potem pokajo kosti!!!
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Kaj, a si stara 7?
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

a pri sedmih redno seksaš? :lol: stara sem dvajset
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Goth.princess napisal/-a:največ sedem let! več pa ne. da bi imela enega 35-letnika, ki bi se slinil po meni? ni šans, jaz nisem takšna, jaz hočem imeti mladega, da me zadovolji v postelji in ne da mu potem pokajo kosti!!!

Kajto pomeni?! Da moski od 35 let niso za nc!?

Pa draga moja motis se, samo me zanima ko bos ti ali tvoj partner imel 35 let slinila ali boste aktivni v postelji kot da imate 25let!!

To pomeni da ko bos ti ali tvoj partner star 35 let bo sam za slinjenje v postelji...HALOOO :twisted:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Cuker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cuker »

Leta niso važna, če se imata dva rada in se drug ob drugem odlično počutita, ter se razumeta.
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Liefde napisal/-a:
Goth.princess napisal/-a:največ sedem let! več pa ne. da bi imela enega 35-letnika, ki bi se slinil po meni? ni šans, jaz nisem takšna, jaz hočem imeti mladega, da me zadovolji v postelji in ne da mu potem pokajo kosti!!!

Kajto pomeni?! Da moski od 35 let niso za nc!?

Pa draga moja motis se, samo me zanima ko bos ti ali tvoj partner imel 35 let slinila ali boste aktivni v postelji kot da imate 25let!!

To pomeni da ko bos ti ali tvoj partner star 35 let bo sam za slinjenje v postelji...HALOOO :twisted:

nisem mislila nato... recimo, da je petnajst let starejši od mene... in kaj ko bom jaz v njegovih letih? bo imel on petdeset? na to sem mislila...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

meni se zdi da je po 20 letu vseeno koliko je razlika v letih. ker smo po 20 vsi ze vsaj toliko odrasli da se lahko cisto razsodno odlocamo. Vsaj vecinoma. Do dvajstega leta pa se mi zdi da do tri leta je ze dosti. Sicer je pa odvisno od cloveka koliko je odrasel in koliko realno sprejema svoje odlocitve.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Goth.princess napisal/-a:a pri sedmih redno seksaš? :lol: stara sem dvajset

Ja no, pri sedmih ponavadi si froci mislijo: jooooj, ko si pa 30(+) si pa tako star, kosti ti pokajo, ne moreš se sklonit, odmiraš na pol, mah ti raste po hrbtu....

Dvajestletnice bi pa lahko imele že malo višje postavljene meje, kje se začne ''starost''. Sicer pa, marsikateri 35 letnik dandanes zgleda tako hudo in je takisto zelo zdrav, da v tem prekaša marsikaterega 20(+5) letnika.

Vau, redno seksaš. Kak si kul.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Tearjerker napisal/-a:Dvajestletnice bi pa lahko imele že malo višje postavljene meje, kje se začne ''starost''.

za ''starost'' ja, za potencialne partnerje pa ne. jaz 35-letnikov sploh ne vidim kot privlacne. mogoce na sliki, pa mogoce se mi kateri pac zdi sarmanten, ampak definitivno se mi pa za razmerje zdijo zelo prestari. ze 27-letniki se mi zdijo ful prestari zame - po videzu (vecina).
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ajde, ma to je stvar osebnih prefrenc, nekaj ti je privlačno in nekaj ne. Ne pa pisanje o tem da 35letnikom pokajo kosti, dej no dej. Vrtec material. Mene pa ne privlačijo tipi s kratkimi lasmi, pa zato ne pravim da ne vem, jim manjka rastnega hormona in kaj naj s takim ščinkavcem.
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 11. Okt. 2009 21:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

aja, na to je letelo :D
Odgovori