Začel mi je razlagat, kakšne probleme ima v službi, da ga vsi obremenjujejo, potem pa še jaz, ker nikjer ne delam. Ne živiva skupaj, z mano nima nobenih stroškov, le moti ga, ker nimam službe. stara sem 21 let, on bo star 26; končala sem prvi letnik izrednega faksa, drugega ne morem nadaljevati, ker mi finance ne dopuščajo, sedaj pavziram. in je edina rešitev, da grem delat pripravništvo v vrtec (končano imam predšolsko vzgojo), da se bom kasneje lahko zaposlila v vrtcu, ČE bom imela srečo, da me kje vzamejo.
torej zakaj taki naslov teme, zato ker, jaz nimam nič z njegovo službo in njegovim denarjem, ki ga "nima" in sem >>kriva,<< ker ga "nima", ker, če bi sedaj kje delala, bi verjetno pričakoval, da mu dam denar, da bo potem "srečen".
mogoče ga ne razumem kaj bi rad, ker je sam rekel, da ne ve kaj bi rad, a jaz pa se moram v trenutku zjasnit??

oba imava slabe izkušnje iz prejšnjih zvez, ampak jaz te slabe izkušnje pustim za sabo, sem le bol previdna, on pa njegove S.I vleče za sabo in me venomer primerja z njegovo bivšo. to me moti in sem mu povedala on pa reče, eh, ti ne razumeš.. ok

nwm če sem zadela bistvo, če ste skapirali o čem se sploh gre, temo lahko zaklenete, če nisem zadela v črno, kakorkoli, tega si ob najinem začetku res nisem želela. (skupaj sva eno leto) in vse je super in prav bilo do sedaj...