Restavracije na študentske bone
-
- Komunikatorka
Restavracije na študentske bone
kam se v lj. splača hodit jest na bone , da je hrana dobra in da se tudi naješ , če je to pač tvoj edini obrok dnevno ??
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
FemmeFatal napisal/-a:Mimi123 napisal/-a:je kdo ze jedu v mongolia barbecue? me mika.
Jst sem ze veckrat tam jedla. Je dost blizu mojga faksa. Hrana je pa v bistvu kitajska. Prakticno ista ponudba kot v ostalih kitajskih. Sam dost cenej (ce je se, ze dolg nism kupla bonov).
na kerem faksu pa si? sej niti ne vem kje je to, sm pa ze slisala da dost hvalijo.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
- Komunikatorka
christianna cruz napisal/-a:govindas ? a ni to v harekrišna templju ?
kaj se pa kj da tam za jest dobit na bone ??
Hm, ne vem, če je to v harekrišna templju, vem pa, da jih dosti hodi naokoli. To je med Šiško in Bežigradom, potegneš lahko pravokotnico na Tivoli (zgornji del na Celovški).
Restavracija je samopostrežna, na bon dobiš:
- juho
- solato po izbiri (dobiš skodelico, ne vagajo; navadno je cca 8 solat na izbiro)
- glavna jed po izbiri (namešaš si lahko približno 10 različnih jedi, vedno je zraven riž)
- sladica po izbiri (dobiš skodelico in...kar je najboljše, ne vagajo!

Je pa hrana dokaj začinjena (nima tipičnega slovenskega okusa), a ne vleče na pikantno (razen ene rdeče auuua omake

Natakarice so zelo prijazne. Edino, kar mi ni preveč všeč je tematska glasba, čeprav je to tudi neke vrste plus - vse je bolj v stilu. Ni pa tako glasna, da bi bila moteča.