Okei, priznam, rada pogledam za hudim tipčkom....ampak sam pogledam....zakai neb smela gledat??, saj zato imam pa oči...an?! .ampak ostanem pri temu...ne spogledujem se z njimi in tudi če me on osvaja ga jst ne jebem niti 5 postou...zakaj??...ke rimam fanta in to mi je jasno, ko beli dan. Tudi zraven svojega dragega rada pogledam za kšnim hudn tipčko. NISEM LUBOSUMNA, to je še ena dobra lasnost...okei, mal že an..ne pretiravam, kot kakšne druge ženske. Tipu zaupam, mu vrjamem, da me ima rad...tud sam pravi, da igrava fer play...kar je men to kulsko...tudi jst ga mam rada....vse bi nrdila znaga...
Poroblem je pa sledeč.....učerej mi je povedal, da se rad ozre za kšno hudo bejbo...itd....ker je reku da ima oči zato, da gleda....ker se jst s temu čist strinjam, ker se tudi jst rada ozrem za kšnim hudim tipčkom....pč to je balzam za oči, če vidiš enga hudga osebka nasprotnega spola....(ampak naj ostane samo pri stopnji gledanja...pa še tisto v meri normale...ne d buliš tja p kr neki nooo....)
No včerej na žurki, smo ga p vsi lih mal popil.....in seveda lepe hostese so stregle pijačo, p tudi gostje niso bile slabe...itd. ....moj tip in še 2 kolega, so začeli te hostese osvajat, z njimi plesat, za rit šlatat, jim na uho neki govort, ker je bla pč muska ''prenaglas'' in se ni nič slišalo....okei, briga me za moja kolega, ker sta samska...ampak moj tip!!!!!....moj tip je osvajal punce priče mene....jih ogovarjam, žvižgal za njimi.

Zdei me pa zanima kaj bi vi naredili, če bi bili na mojem mestu?!.....naj mu vrjamem, da me ima rad?....jst nevem več....