Jeseni na naše male zaslone prihaja 1. sezona novega slovenskega resničnostega šova: SURVIVOR... To je eden izmed najpopularnejših resničnostnih šovov v zgodovini in po mojem mnenju tud daleč najboljši in najzanimivejši...
Snemali pa ga bodo verjeli ali ne kar na FILIPINIH
Izberejo samo dva Slovenca/ke, ki morata bit super fit in oh in sploh športna! Tko, da če kdo to ni in se misli prijavit...waist of time Bi bila pa super izkušnja in res ne vem, zakaj so določili, da sprejmejo samo dva!??
aja tko? jez sm mislla, da sam iz slo.
bo pa sigurno zanimivo gledat
se bo kera prijavila?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Slovenci med Srbi in Makedonci! Upam, da se ne bodo ogrožene počutil...manjšina pa to! Moja sestra se misli prijavit in mogoče celo notr pride! Totaln kontrast od mene, športa že od kar je ven iz maternice prilezla , tko da mate konkurenco, če se misite prijavt!
Uaaa to bo še super! Sem pričakovala kakšno Kmetija zadevščino nekje po slovenskih gorovjih in z veliko podpovprečnimi tekmovalci stila Big Brother; ampak TO celo nekaj obeta!