jaz sem bila v podljubelu in je bilo hudo noro, priporočam vsem. za ježico ti pa ne vem povedat. lahko pa ti dam številko 01/ 568 39 13, to je njihova centrala,potem pa te oni prevežejo. poklič potem pa poročaj
jez bi tud rada kej več zvedla o takih parkih (kva use majo). me je moj glih zanč vprašu če bi šla na kšno tako stvar! sam bi prej rada vedla v kaj se spuščam...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
pojdi brez da veš kako je tam to najbolj zažge, res je zakon. drugače pa pejt na najdi.si pa tam malo poišči. mi smo šli lani s faxom in je bilo totalno noro,čeprav se bojim višine kot pr norcih sem se imela noro noro noro
ja samo en problem je,da sprejemajo samo skupine,ker jih mora bit več zaradi zahtevnosti ovir- ker si morajo full pomagat in bit v podporo če komu ne gre kakšna zadeva. tako so meni full pomagal ker se bojim višine k' pr' norcih. full so me spodbujal in je šlo.
cene če se ne motim so okoli 7000 na osebo, samo se splača ker je res ql
krfjolca napisal/-a:No ja, to pa še ni tako drago. Kaj ko bi enkrat tam organiziral Cosmo žur?
JAAA!! to je supr ideja, sam bejbi nau v kopalkah to so sicer moji sosedi oz ta park je zelo blizu mojih prelepih Gamelj ... tko, da so bivši štern kr fajn zrihtal ... hehe
krfjolca napisal/-a:No ja, to pa še ni tako drago. Kaj ko bi enkrat tam organiziral Cosmo žur?
JAAA!! to je supr ideja, sam bejbi nau v kopalkah to so sicer moji sosedi oz ta park je zelo blizu mojih prelepih Gamelj ... tko, da so bivši štern kr fajn zrihtal ... hehe
Ja jaaaa to bi bla čist hudaaaaaaa ideja, da se gremo mal igrat ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
hja no,jaz temu nebi rekla ravno igranje, ker se lahko poškoduješ če nisi previden. delati moraš z glavo ne pa se zraven zezat. drugače sem pa takoj za,če se zmenimo,ker bi midva tudi rada šla samo nas mora bit več.
LARIKA napisal/-a:hja no,jaz temu nebi rekla ravno igranje, ker se lahko poškoduješ če nisi previden. delati moraš z glavo ne pa se zraven zezat. drugače sem pa takoj za,če se zmenimo,ker bi midva tudi rada šla samo nas mora bit več.