\'\"Spoštovani\'\"
(v narekovaju, ker vas težko spoštujem zaradi takih
nekvalitetnih in senzacionalističnih člankov)
Sporočam vam in obiskovalcem vaše spletne strani, da sem vas prijavil informacijski pooblaščenki, zaradi javne objave posnetkov, na katerih sem posnet pri opravljanju vsakodnevnih opravil.
Poleg tega sem preko svojega odvetnika vložil tožbo proti vam in odgovornemu uredniku gospodu Bojanu Travenu.
Dodatna tožba sledi, saj namigujete, da naj bi ukradel aparat za zabijanje žebljev. To je očitna laž, saj sem aparat (kompletom žebljev) kupil, kar lahko dokažem z računom. Aparat CN890s proizvajalca Max je sicer vreden 1235 Eu.
V kolikor se javno ne opravičite sledi dodatna tožba!
S pozdravi T.K
To je napisal eden izmed uporabnikov tega foruma, ker so ga posneli pri kraji. Sicer posnetek, ki je bil na Svet res ne dokazuje, da je ta oseba kradla, vendar obstaja še en drugi posnetek, ki to lepo dokazuje.
Tiste, ki vas zanima si to le oglejte...(kratek posnetek)
http://www.youtube.com/watch?v=Xd3p0EaUlec
Obtoženi je na ta posnetek odgovoril takole:
Hrcek, tudi vaš video ne dokazuje ničesar.
Če sem si kladivo že dal za hlače, to še ne pomeni, da ga nisem plačal! Če bi se kdaj ukvarjali z zabijanjem žebljev, bi vedeli, da je potrebno preveriti ali je orodje priročno-v tem primeru sem samo preveril, če ga je možno nositi za hlačami-kar pride v poštev kadar imaš pas za orodje poln-izkazalo se je, da se da.
Še enkrat vas opozarjam, da v kolikor nimate kakih konkretnih dokazov me ne obtožujete kraje!!
Marsikdo se je obregnil ob moj BMW- ni potrebno imeti veliko denarja ali biti kriminalec, da imaš tak avto!
Jaz delam pošteno, imam svojo obrt in nehajte me žaliti, saj mi s tem delate tudi poslovno škodo!
Danes so mi odpovedali že 7 naročil, zaradi vašega blatenja!!
Ostalim se zahvaljujem za podporo, od Sveta pa še vedno pričakujem odgovor in opravičilo.
Me prav zanima, če je ta oseba le ''probala, če orodje gre za pas''.

Kaj menite vi?