najem koče v Bohinju

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
SharkGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

najem koče v Bohinju

Neprebrana objava Napisal/-a SharkGirl »

heeeei :flower: mene pa zanima, če mogoče kdo ve za kakšno kočo v Bohinju, ki bi se jo dal najet...ni nujno da je velika, itaq je samo za 2 :love:
Ko mi je mama rekla, da gre moškim ljubezen skozi želodec se je zmotila za 20 cm!
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

....al pa tri :mrgreen:
Gone
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Jaz osebno ti priporočam, da najameta kakšen apartma ali sobo, lahko tudi nekoliko oddaljeno od jezera, ker dalj ko si, nižje so cene najema. Sicer pa z najemom v Bohinju ni problema, saj že vsaka druga hiša oddaja apartmaje ali pa vsaj sobe...
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

http://www.bohinj.si/ ... na strani imaš precej informacij o kapacitetah okoli Bohinja
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Davorin napisal/-a:http://www.bohinj.si/ ... na strani imaš precej informacij o kapacitetah okoli Bohinja

Ja, ampak tukaj so variante, ki so med najdražjimi...Verjemi, da je še najbolje, da se enostavno vsedeta v avto in se ustavita in izbereta tisto, kar bo vama všeč. Tele slike na netu so lahko zelo zavajajoče, tako da je najbolje, da apartma, sobo ali karkoli pogledata in če bo obema všeč, jo najameta...
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

definitivno za v bohinj se ne naročat prej... karkol je na netu je drago. prideš v bohinj greš k jezeru v turistbiro in tam povprašaš kje je kj frej in kakšne so cene.!!! priporočam pa kraje: ribčevlaz, ukanc, stara fužina, laški rovt, polje, kamnje.
Odgovori