vaše lastnosti, kako zgledate
.... VSE
ok da te jaz prva začnem.
ime mi je Tadeja, sem iz Maribora, stara sem 17 let, 31 decembra bom imela 18
juhu
te bo že čaga
po horoskopu sem kozorog, in to pomeni, da sem pune trmasta
pa ljubosumna. ne morem brez mojega lubija Markota
pa brez mojih prijateljic (Majcy, Anja, Andreja),pa prijatlov seveda
pa brez moje muce Line. imam 3 leta mlajšega brata, se vreji razumema, no včasih se stepema, samo ne tak zares
rada pišem pesmi, pa plešem, pa tud pojem rada, samo tak, da me noben ne sliši. rada hodim ven, na Štuka, samo ne preveč pogosto
rada sem na računalniku, v bistvu ne morem brez njega in ne brez tega FORUMA
no zaj se več ne spomnim kaj naj napišem...
joj komaj čakam da grem na morje (to sem mogla napisat
)

in računalniki
.....

, pišem pesmi (v angleščini) in zraven igram klavir. upam da mi bo to poletje uspelo posneti kakšno pesem... zelo rada imam moje prijatelje, v moji družbi smo jaz & 15 gejev :male: :male: zelo dobro se razumemo in upam da bomo še dolgo tako dobri prijatelji... če sem brez fanta, jih lahko prosim tudi za ''pomoč'' 
, kar pomeni, da sem zeloooo nežno, občutljivo in zasanjano bitje . Sem bodoča študentka Slovenskega jezika in književnosti na Filozofski fakulteti v ljubljani. Imam 3 leta mlajšega brata Blaža, ki je letos končou 1. letnik gimnazije Bežigrad, moram rečt, da se vsako leto bolš razumeva. 
). obiskujem ekonomsko šolo- smer ekonomski tehnik. Prihajam iz okolice Bleda- Žirovnica. Rojena sem 22.4. po horoskopu bikec, kar se mi vid ze na delec- trmasta do konca
.
. Upam d bom sprejeta na FDV - novinarstvo. Bojim se pajkov pa morskih psov
). Drgač grem pa rada mal vn s kolegi/cami. Nora sm na Formulo 1 in Schumija. Nekoč bom športna novinarka. Poslušam r&b in še kej. 
) ati mi je umru ko sem mela 18 mesecev (v vojni za slovenijo '91)
ampak znam bit na momente tut pravi anglček :angel:
do kakih dveh zjutri
v lafu cenim preproste stvari, ker mi tut največ pomenijo...1.septembra bom pa šla v ekonomsko-gimnazijo....držte pesti za men eda jo bom nardila
ajdi ga...uživite 
ženskar...
Drugače me zanimata geografija in film. Nekako so že od nekdaj moja strast snemanje filmov in videospotov. Upam da se bom lahko tut s tem ukvarjala enkrat... (delam na tem
.
no 26.decembra bom 15 
drgač sem pa ful trmasta pa ne pustim folku da se zejbava z mano, ker pol jim trda prede..