med mojimi prijateli ni nobenega privlačnega...žurat ne hodim veliko ampak še zmeri bi rada enga, ki bi bil občasno men na razpolago
hehe kok so bedna uprašanja
ampak za hec mi useeno odgovorte
in je kr zaceu da se bi midva dobila. je blo misljeno kao pijaca, ampak oba sva vedla zaka se gre (k njemu domov bi naj prsla?! DOCH ) no inn..prvic se nisva prsla do konca, sva se pa velik pogovarjala...potem pa parkrat...no ja...
potem se je pa zbau da bi js hotla kej bolj resnega, ker je ful posten fant, pa js bi se glih takrat mogoc zacela navezovat, in sva enkrat sla na pijaco in mi je lepo povedu da nima casa za punco, jst sm vedla pr cem sm, super sva se zmenla. pac js nism hotla se it tega ''f** frendovstva'', tk da je blo cist prav. parkrat sm se pomisla na njega, dans se pa sam nasmejim ob teh spominih
on je biu mal starejsi, in je biu tut pac potrebn...ob pravem casu na pravem mestu =))))

LanaMaxim napisal/-a:^^Ne bi bila rada na fantovem mestu.

raje ne študentski, ampak tko nekam..
in potem enostavno zapeci enga, ki se bo spogledoval s tabo... z vsako v bistvu... pol tist večer sexata.. in ga potem vprašaš, če bi lahko to še kdaj ponovila. Če mu je blo super in se je izpraznil, bo navdušeno rekel ja ... in evo, maš

), sva se z takrat res dobrim frendom menla, da bi pa fuck frenda postala
Itak sva bila oba vražička 
jullia_ napisal/-a:Jaz pa na to ne gledam tako, ker ločim med tem, da greš z nekom, ki ga pobereš na žurki (ta se res samo izprazni) in fukfrendom kot "kolegom s privilegiji". Tudi v tem slednjem primeru afkors ne moremo govoriti o eni ljubezni, se mi pa zdi takšen odnos vseeno malo globji.
Kar tako v diskačih jaz pomoje ne bi mogla pobrat tipa. Oziroma, tudi če bi ga, dvomim, da bi lahko šla do konca z njim. Verjetno bi si nekje na sredi premislila, ker bi mi postalo neprijetno ob intimnosti s popolnim tujcem.
Fukfrend pa v bistvu ni tujec, ampak frend, torej nekdo, ki ga že itak poznaš in se z njim štekaš. Zato je to pomoje boljša varianta.
Jst rabm neki časa, da me začne nekdo spolno privlačt, sam zarad lepote me ne (no mor mi bit tud vizualno všeč, seveda), tko da ga morm že mal poznat za take zadeve. Moj f** frend je bil moj prvi fant, s kerim sva 'hodila', k sm bla stara 13 let in sm se z njim prvič lupčkala, pa bla prvič čist zalublena. No v kasnejših letih je bil moj f** frend in to se je vlekl kr par let, s presledki. Je blo zmer neki med nama, ena taka kemija al kaj.
klawdy napisal/-a:določen čas je bil moj best frend moj f... frend.
....
Še bolša ko sva bla, sam zj res sam frenda. Se morva ful brzdat da naju ne zanese.