moj novi fant ima veliko ženskih prijateljic. ne vem niti točno, katere od njih so tudi njegove bivše punce, ker ne želim drezati v njega, o preteklosti pa bolj malo pove. V glavnem, moti me to, da se on do teh svojih "znank in kolegic" obnaša ful kavalirsko, se meni za kosila/večerje z njimi, pijačke in svašta. to se ne dogaja ful uno pogosto, sam vseeno mi gre na živce, ker se mi zdi, da hoče bit ful frajer pred njimi in jih pride iskat in on plača (meni nikoli moji prijatelji ne plačujejo kosil - vedno vsak plača zase). in mene nikoli ne povabi sabo, mi pa pravi, da vejo vse o meni in da "bi me rade spoznale". no, tudi jaz bi jih prav rada spoznala...

no, kaj mislite, a je to razlog da bi me moralo začet skrbet? kako bi ve ukrepale na mojem mestu? nočem se obnašati otročje, ker je nekaj let starejši od mene (pa sem tudi sama že precej let polnoletna) - pa nevem, a je potem, ko so fantje starejši, tako obnašanje normalno.
ravno sem se spomnila na še en moj nov problem. se vam je kdaj zgodilo, da potem ko ste dobile fanta, in so "kolegi" zato izvedeli, da so vas nehali klicat na pijačo in sploh izgubili vse zanimanje za vas? meni se to dogaja. včasih se počutim tako osamljena in nezaželena ker me nihče več ne dreza, kdaj imam čas za kavo. jaz na te pijače nisem hodila iz romantičnih vzgibov, in zato me toliko bolj prizadene, da moji prijatelji niso bili pravi prijatelji, ampak so me zapustili takoj, ko sem se izčlanila iz kluba samskih