Kako postanete privlačni za žensko?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Kako postanete privlačni za žensko?

Neprebrana objava Napisal/-a Tzaros »

Zasledil sem zanimivo spletno stran z nasveti, kako postati privlačen za ženske. Naložil sem jo na svoje interaktivno namizje na moji spletni strani http://www.thenewbuzzbot.com/index.php?id=155764. Izveste lahko tudi kaj več o glamurju, stilu, kozmetiki, lahko stavite in še in še ... :lol:
UŽIVAJTE ŽIVLJENJE, KI VSAK DAN PRINAŠA NOVE ČUDEŽE!
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

na tem forumu je max. 10 tipov, si mal zgrešil.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

eh pomojem dosti tipov po tihem bere kozmo forum, sam se bojijo prijavt al se pa skrivajo pod ženskimi niki :irre:
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Jih je pa tud nekaj,ki so tle,da se lahko delajo norce...poznam take :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz sm lih učer zvedla, da en kolega, si pušča daljšo čupco, sam zato, ker tko kao ženske bl palijo nate jaoo sorry, sam men tista mastna skodrana čupa res ni ušeč :/

nevem zakaj se tipi tok obremenjujete z ženskam, najbolšga kolega bi zajebal zrt ženske, sam da bi jo mel, najbolšga kolega bi pustils red centra zuni v lokalu, sam zato da bi šli k eni ženski k vas je mau lepš pogledala pa upal da vam bo dala??? in pol VI NM, da se me rihtamo za druge???? aha, no, jz se zihr ne bi postrigla na paž če bi to bl palil na tipih LOL..pa tut ne bi skakala oz. ne skačem za tipi tko k vi za ženskami, res k ene copate?? sej možn da poznam jz ene 3 take primere, k bi za žensko dal vse, pa zdej to na celotno populacijo vlečm..ampk useen, umerte se no, sej p***a ni use na svetu :/
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:00, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

oo fujj!! ja valdaa?? a zto sm jz zanč enga kolega zavohala tko hm kaj maš to en prfum, a ni to ženski LOL

sej rpavm, oni so ful copatki, jz s eoblačm zase, da se jz dobr počutm, u mojm slogu, ne samo tkrt k grem vn,z meri..tko da men moj ne bo več pametovou da se ženske oblačmo zato tko da nas drugi gledajo (men gre to na žiuce, če me gdo ogovori k sm zuni z bejbami, k ga žuramo, pa še bl, k eni priseski fuj)...tko da bi se tko oblekla tut če bi bla v kleti, tko da NE me se ne oblačmo za vas..še posebi pa ne zato, da bi tipom sporočale da se gonmo oz. da hočmo da nas en nategne..kere ma ta moj ..sploh ga nemorš prepričat u nasprotno..

sej..valda, ga pa aprašam, a ti boš reku da se oblečš zame al pa az druge k greš vn in on men 'JA?, ker če bi blo po moje bi biu skos uu trenirki LOL'

hmmm jaa..bogi :D
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Tipi da se parfumerajo z moškimi parfumi???Ojej.Ok res da kdaj se je moja kolegica res minimalno naparfumerala z moškim parfumom k je res lepo dišau in tud če si jo pol povohu je parfum deloval ženski.Sam k ženski parfum takoj določiš.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^

jaz sem ravno zadnjič vprašala sodelavko kaj ima to za en parfum, ker je res zelo lepo dišala. Pa mi je povedala (sicer v zadregi :D ), da je to moški parfum, ampak da ji je tako lepo dišal, da si ga je mogla kupit. Nikoli ne bi rekla, da ne gre za ženski parfum, ampak moški parfum. Tudi moški najbrž sploh čudno ne dišijo z kakšnim ženskim res svežim vonjem (vonji po rožicah so tukaj izključeni) ...
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Najboljš je, da je tip tisto kar v resnici je, ne pa da posluša neke nasvete ala "kako postati privlačen za ženske"... najhujš je tist k na drugmu zmenku ugotoviš, da tip sploh ni tok oh in sploh kul ampak, da je kr en idiot, k se je na pamet napiflu Men's Health.. :D
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Tzaros
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tzaros »

Nekateri pravte da ni fancy, če tip išče nasvete glede osvajanja žensk. Poznam kolega, ime mu je Roy Goreya, ki izvaja uspešne seminarje na temo "Kako privabiti pravo osebo v svoje življenje?" Baje so udeleženke in udeleženci zadovoljni ... :roll:
UŽIVAJTE ŽIVLJENJE, KI VSAK DAN PRINAŠA NOVE ČUDEŽE!
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Horus napisal/-a:
Blair napisal/-a:Najboljš je, da je tip tisto kar v resnici je, ne pa da posluša neke nasvete ala "kako postati privlačen za ženske"... najhujš je tist k na drugmu zmenku ugotoviš, da tip sploh ni tok oh in sploh kul ampak, da je kr en idiot, k se je na pamet napiflu Men's Health.. :D

Actually je najhujs, da dost tipov, ki so kar so in pri katerih to ne pomeni naravni magnet za zenske, do drugega zmenka sploh ne prleze, ker pade v "just friends" kategorijo ;)

ja ampak če se delajo nekaj kar niso, se slej al prej pokaže, kakšni so v resnici.. mam pa že rajš, da ga na prvem dejtu skenslam, kokr da sm pa po ne vem kolkih razočarana! :)
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AniMaLisTik »

Horus napisal/-a:
Blair napisal/-a:Najboljš je, da je tip tisto kar v resnici je, ne pa da posluša neke nasvete ala "kako postati privlačen za ženske"... najhujš je tist k na drugmu zmenku ugotoviš, da tip sploh ni tok oh in sploh kul ampak, da je kr en idiot, k se je na pamet napiflu Men's Health.. :D

Actually je najhujs, da dost tipov, ki so kar so in pri katerih to ne pomeni naravni magnet za zenske, do drugega zmenka sploh ne prleze, ker pade v "just friends" kategorijo ;)

Wow kak smo pametni

Taki tipi so ponavadi nesamozavestni , preveč prijazni , predvidljivi , boring , negotovi ....etc
Zato ostanejo v "friend zone" in nič kaj več ,
ne pa zaradi česarkoli drugega.
Takšni bi morali delati na tem da izboljšajo sami sebe in svojo osebnost, ne pa da se pretvarjajo da so to kar niso,
pod površjem pa so točno taki kot v resnici so in kar sem naštel tam zgoraj.
____AniMaLisTik____
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Jaz pa poznam samo eno skrivnost kako postati zanimiv zenskam ;).

Ves kaj to je?
Samozavest.
Odgovori