The City

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

The City

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Torej, a katera gleda? Jaz sem danes začela. Žal s tretjim delom, ker prvih dveh nisem našla. :( V glavnem že v Hillsih mi je bila Whitney najboljša; stil, osebnost, ... vse. Zdaja pa je v New Yorku, s super službo, še hujšim stilom, zakon stanovanjem, .... Zelo hud stil mi ima tudi Olivia.

Skratka, še ena serija, ki jo bom spremljala. Zaenkrat mi je bolj všeč kot The Hills. In upam, da ne bodo prikazoval samo ljubezenske drame, amapk tudi delo v njeni službi in podobno.
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KittyCat »

poglej na isoHunt tam so vsi deli :wink:

in ja, ful je ljubezenske drame :? js sicer skos spremlam ampak tud sam zarad mode, DVF, Olivie,.. :D
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Heh ja sm pogledala še en del... sam love & love .. tipično ameriško. :? No, ja pa še vseeno se vid kar neki mode. :D Thx za isohunt.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Vsi deli so na strani mtv-ja. ;)
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Men je zasedba boljša kot v The Hills! sploh tipi :twisted: ! mi je zlo simpatična Olivia pa njen bratranec, ko skos neki opravljata :D !
Bella*Honey
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bella*Honey »

Ravno sm pogledala zadnji del..sicer show ni neki waau, Whitney je itak tak sweetheart ..Olivia je pač hm tipična newyorčanka :) dobro se oblači itd, sicer je mal hm bitchy ampak ok hehe njen bratranc je pa totalno annoying in fuuuj pa res je tak wannabe... bljak!
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Na kateri dan pridem nov del serije na mtv? Sem še mal zelena v tem .Thx :wink:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz tudi gledam, ker sem pač gledala Laguno, The Hills pa zdaj še to :oops: ;)

Novi deli so na MTVju ob ponedeljkih, na overdrivu pa torej po našem času v torek (šele popoldan zadnje čase :gruebel:)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sweetgirl katera serija ti je pa od teh treh najbolj všeč? Jaz sem tudi gledala vse in mi je City vseeno do zdaj najbojši. :) Verjetno, ker je folk malo bolj zrel in odrasel, moda je hudaaa, New York pa tut.

thx za info
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jaz tud gledam, mi je huda serija. Najbolj itak spremljam zarad mode pa NY, res mi je ful fajn za pogledat. Whitney mi je bla ql že iz the Hills, Olivia mi je ful simpatična, njen bratranec pa mi tak najeda aaaaa, kak mi gre na živce :D
Lahko imam vse.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

A Olivia ti je simpatična? :D Zanimivo .... men je pa zelo anti. Razen po oblačenju seveda. :D
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Meni je Olivia fuuuuuul lušna, pa dobro se oblači, samo osebnost pa mi je čist mimo... To ne pomeni, da je zgrešeno, kar govori, ampak NAČIN na katerega pove svoje mnenje pa je za bruhat. O njenem bratrancu pa ne bi zgubljala besed, ker mi je kr nekaj :roll:

polly-polly- kaj pa vem katera mi je najboljša, laguna mi je bila kul, the hills je bil neko logično nadaljevanje, tako da tukaj ne bi razlikovala. Oboje mi je super :D The City pa sicer z veseljem pogledam, samo ker so vsi karakterji novi, bo trajalo, da mi bo ful zanimivo, po moje bodo najboljši deli šele prišli.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Polly-polly; Mislim simpatična mi je po zunanjosti, pa kak se oblači in to njeno stanovanje mmmm :) Kaj se pa karakterja tiče, pa je meni tud anti ja.
Lahko imam vse.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

A mogoče katera ve kdaj se začne 2.sezona?? :)
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

J.Lo napisal/-a:Polly-polly; Mislim simpatična mi je po zunanjosti, pa kak se oblači in to njeno stanovanje mmmm :) Kaj se pa karakterja tiče, pa je meni tud anti ja.

hehe agree ...

mycosmogirl nimam pojma.. .upm ,da čimprej.
Odgovori