^ja kaj pa ma to veze s petjem in glasom,.... in kar naj bi se načeloma iskalo na emi?
Men so bli vsi bolj . V redu so mi bli quartissimo, ampak samo fantje, brez tiste bejbe. Nuška ma hud glas, ampak pesem nekak ne potegne. Kaj drugega mi pa ni blo všeč.
se strinjam glede nuške...hud glas, ampak nima tistga neki več, uglavnem ne potegne, in to za uspeh ni dovolj.
neki drugačnega in kvalitetnega so edino quartissimo, in za uspeh je potrebna ALI odlična karizma, šov, interpretacija ALI pa nekaj drugačnega in kvalitetnega.
tako da navijam za njih, in srčno upam, da kakšna brigita šuler, ki je enostavno grozna, in manca špik s svojim jokavim glasom ne bosta na vrhu.
razočarana sem bila. nobenega pametnega komada. edino res quartissimo so mi bili še kar ok. drugače pa voditeljica je bila obupna, tisto njeno spakovanje. vem, da je bilo to v scenariju, samo vseeno. pa tista iz green rooma je bila tudi bruh.
upam, da bo danes kakšen boljši komad. bomo videli.
Jaz sem bil pa včeraj čisto šokiran, ko mi noben komad ni padel v uho in sem si mislil omg kateri bo pa zmagal sploh od teh, če so vsi adijo komadi? Saj to adijo komadi je pač bila moja ocena...bom še danes gledal finale in da vidimo ali bo v tem filnalu kakšen tak ki ga včeraj nisem videl in da bo vsaj poslušen in si bom rekel ok ta bi pa lahko bil.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Joj sam ne mi spet Omarja Nabra! On itak ne bo nič naredu na evrosongu. Sam stal bo tam pa neki lajnal! Če nas bo pa Langa zastopala pa še tok hujš...
Quartissimo on the other hand so pa super!